Tekin'in siyaseti bırakırım dediği oylamaya CHP desteği

Gürsel Tekin, CHP'nin oy vermediğini iddia etmişti ama meclis kararına göre CHP de Gezi Parki Projesi'ne destek verdi.

Tekin'in siyaseti bırakırım dediği oylamaya CHP desteği
Tekin'in siyaseti bırakırım dediği oylamaya CHP desteği
GİRİŞ 31.05.2013 00:11 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcilere destek vermişti. Burada Gürsel Tekin kendisine "CHP Taksim projesine onay verdi mi?" diye soran Sırrı Süreyya Önder'e "CHP'de buradaki yapılaşmayla ilgili bir tek oy verildiği tespit edilsin, ben siyaseti bırakırım" demişti.

CHP OYLAMAYA DESTEK VERMİŞTİ

16 Eylül 2011'de İstanbul Belediye Meclisi'ne sunulan ve Taksim projesini de içine alan kararın oy birliği ile kabul edildiği ortaya çıktı. Yani CHP de bu oylamaya destek verdi.

YORUMLAR 14
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    karşı. chp nın halka ve ülkeye hizmete karşı allerjisi var tek gorevi var hizmetlerı engellemek karşı çıkmadıkları bir yatırım varmı ağaçların kesilmesine karşıyız demelerıne aldanmayın yunan yortusunun yıldonumunde kesilen milyonlarca çam ağac ları için hiç kelime soylemişlermi tek sıkıntıları osmanlının eserlerının gun yuzune çıkarılması burada meyhane veya çiplaklar kampı yapılsaydı taksimde çağdaşlığın sembolu diye desteklerlerdi
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Ali Kılıç Size Göre Millete Yapılan Her Hizmet Rant . Doğanla Başbakan Taksimde rezidans için birbirlerine girdiğinde nerdeydeniz. Taksim tam bir virahane gibi bu projeyle gayet güzel olacak. Burda rant varsa millet için var. Gerçi siz 1.2.3. köyrüye marmarayada karşısınız ama yapılancada ah zamanında niye karşı çıktık diyenlerdensiniz.
    Cevapla
  • virdis moment 10 yıl önce Şikayet Et
    yani bu adamı konuşuyorsunuz ya,,,. he deyin gitsin,,,
    Cevapla
  • niyazi dogan 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kacıncı. öyle söylememiştir mutlaka ya yanlış anlaşılmış yada çarpıtılmıştır.değilmi gürsel bey.
    Cevapla
  • ali kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    bakın. en altta yorumum var... bu haber yani chp nin şuandaki yapılacak projeye akp ile beraber oy verdiği yalandır. burada bunu kesin net bir dille söylüyorum. oybriliği ile verilmiş bir karar vardır gezi parkla taksimle ilgili doğrudur ancak gezi park'ta şuan yapılmak istenen projede istanbul büyükşehir belediyesi bile devredışı bırakıldı. yani o projelerle bunun alakası yok. tamamen rant projesidir. siz burada gürsel tekin'e laf edeceğinize birazcık başkasına laf söylemeyi bi bilseniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail bunu konuşuyor! Ordu ve Netanyahu karşı karşıya
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri