Erdoğan açıkladı! İşte Rusya'nın PKK ile işbirliği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın PKK ile görüştüğünü ve sonrasında da Rusya'nın PKK'ya destek vereceği bilgisinin ulaştığını açıkladı.

Erdoğan açıkladı! İşte Rusya'nın PKK ile işbirliği
Erdoğan açıkladı! İşte Rusya'nın PKK ile işbirliği
GİRİŞ 30.01.2016 19:52 GÜNCELLEME 30.01.2016 20:03
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Amerika ziyareti öncesinde Atatürk Havaalanı'na açıklamalarda bulundu.

ERDOĞAN'DAN ÇOK NET PYD MESAJI
PYD bir terör örgütüdür. Biz bir terör örgütü ile neyi konuşacağız. Eğer biz terör örgütü ile masaya oturacaksak o teklifi getirenler DAİŞ'le de masaya otursunlar. Efendim PYD DAİŞ'e karşı savaşıyormuş 'Bunlar bizi ikna etmez'. Terör örgütlerinin iyisi olmaz terör örgütlerinin hepsi kötüdür. Kimse kimseyi kandırmaya aldatmasın bunu tekrar ediyorum.

RUSYA PKK İLE GÖRÜŞTÜ
Rusya'nın buradaki yaklaşımı da doğru değildir dürüst değildir. Zaten Rusya'nın PKK terör örgütü ile görüşme yapmak suretiyle sicili bu noktada da kirli hale gelmiştir. Ve bunun arkasından da çok açık net bir şekilde onlara gerekli desteğin verileceğini haberi tarafımıza ulaşmıştır bunu da açıkça söyleyeyim.

KAYNAK: HABER7, AJANSLAR
YORUMLAR 73
  • Elifim 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar birer bahane savaş için hazırlanıyoruz gençler uyanin
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır Vanlı işgalden kastın ne
    Cevapla
  • hamit 8 yıl önce Şikayet Et
    Mete Han Çin ordusu ile karşı karşıya gelmiştir. Etrafı gözetmek için veziriyle bir tepeye çıkar ve bakar ki Türk ordusu Çin ordusu karşısında bir avuç karınca gibi duruyor. Veziri Mete’nin geri çekileceğini düşünerek sorar: -Ne düşünüyorsunuz efendim? Mete Han vezirine dönerek: - Bu kadar Çinliyi ben nereye gömeceğim ?Bu yüce Türk milletini küçümsemeyin.Bu milletin iman gücünü unutmayın.
    Cevapla
  • görüş 8 yıl önce Şikayet Et
    gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum... sıradan halkın çok önce bildiği şeyleri devlet şimdi öğrenmiş....
    Cevapla
  • ekin 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya,Afganistan'da uğradığı hezimeti unutmuş görünüyor.İman karşısında hiç bir teknolojik güç duramaz."Allahu Ekber" yani Allah en büyüktür.Güç ve otorite olarak sadece Allah büyüktür.Buna inanan insanların karşısında hiç bir güç duramaz.Bunu Rusya unutmamalıdır.En başta içlerindeki başta Çeçenler olmak üzere diğer Müslümanları bir harekete geçirirsek,Rusya kaçacak delik arayacaktır.Şamil Baseyev'in hastane baskınıyla tek başına Rusya'yı nasıl dize getirdiğini unutmadık.Rusya ve Potin ya da Putin unutmamalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!