Vladimir Putin'den Fetullah Gülen yorumu

Soçi'de düzenlenen toplantıda konuşan Putin teröristbaşı Gülen hakkında açıklamalarda bulundu.

Vladimir Putin'den Fetullah Gülen yorumu
Vladimir Putin'den Fetullah Gülen yorumu
GİRİŞ 27.10.2016 23:38 GÜNCELLEME 27.10.2016 23:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Valday düşünce kuruluşunun Soçi'de düzenlenen toplantısında konuşan Putin, Rusya'nın dış politikası, ABD ile ilişkiler ve Suriye başta olmak üzere güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

FETULLAH'IN HALA ABD'DE YAŞADIĞINI HATIRLATTI

Rusya Devlet Başkanı Putin, kendisine yöneltilen bir soru üzerine hangi yönteme olursa olsun başla bir ülkenin iç siyasi sürecine müdahalenin kendileri için kabul edilemez olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle görüşmesinde 15 Temmuz darbe girişiminin FETÖ tarafından gerçekleştirildiğini ve örgütün elebaşı Fetullah Gülen'in Amerika'da yaşadığını anlattığını belirten Putin, "Hangi yöntemle olursa olsun başka bir ülkenin iç siyasi sürecine müdahale kabul edilemez. İster siber saldırılar isterse de o veya bu ülkede bulunan organizasyon aracılığıyla." ifadelerini kullandı.

Putin, NATO'nun yeni şartlara adaptasyon sağlayamadığını savunarak, "Soğuk Savaş döneminde kurulan ve yapısal ömrünü dolduran NATO, yeni koşullara adapte için yapılan tüm görüşmelere rağmen gerçek bir adaptasyon sağlayamadı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • hasan bin abdulaziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Dış politikalar çıkar üzerine kuruludur beyler . Biz Gayri müslim ülkelerle Allah ve Resulunun koyduğu ölçülerde ilişki kurmaliyiz , bunun ötesine geçmemeliyiz. Yönetim sistemimizi Allah ın ölçülerine göre belirleyip , Tüm sebeplere sarılıp sonundada Allaha tevekkül ettikmi bizim önümüzde kimse duramaz .
    Cevapla
  • Kardas 7 yıl önce Şikayet Et
    Kardaş ortadoguyu ve turkiyeyi rahatlatacak tek şey Tayyip ve Putin işbirliği başka olmaz Putin düşman bile olsa alttan sinsice değil abd gibi net şişman dostluğu da oyle
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bak bu dediğin doğru ama bide doğru olmayan var doğru olmayan sizin iki yuzlulugunuz.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    peki ne işiniz var suriyede? her dış güç gibi siz de ik iyüzlüsünüz.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Helalosun Putin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar inceledi! İşte yeni müfredat gerçekleri
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor: Kanun teklifi kabul edildi