Cumhurbaşkanı Yardımcısı iddialarına açıklama

MHP lideri Bahçeli’nin ‘Cumhurbaşkanı yardımcısı olabileceği iddialarına MHP'den yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı iddialarına açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı iddialarına açıklama
GİRİŞ 07.09.2017 13:01 GÜNCELLEME 07.09.2017 13:47
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağına ilişkin iddiaları reddetti.

"NEDEN ÜLKÜCÜ BİR CUMHURBAŞKANI OLMASIN"

MHP lideri Bahçeli’nin ‘Cumhurbaşkanı yardımcısı olabileceğine ilişkin senaryoların gerçeği yansıtmadığını söyleyen MHP Genel Sekreteri Büyükataman, “Dünden bugüne kimseye verilmiş söz yok.” dedi.

Büyükataman, “Pazarlık görüntüsü verecek hiçbir şeyin içinde olmayız. MHP tek başına iktidarı hedefleyen bir partidir, niçin 2019’da ülkücü bir cumhurbaşkanı olmasın?” diye konuştu.

CELAL ADAN AÇIKLAMA YAPTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Devlet Bahçeli'nin, başkan yardımcısı olacağına dair haberlere ilişkin olarak, "Bu iddia çürümüş bir zihnin ürünüdür" dedi.

İŞTE O İDDİA: AK PARTİ'NİN YÜZDE 51 PLANI BAHÇELİ VE ÇİLLER

AK Parti, 2019'daki seçimlerde yüzde 51'e ulaşmak amacıyla partiye oy vermeyen kitlenin tercihlerini araştırmak için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın daha geniş bir yelpazeyi kucaklamak amacıyla başkan yardımcılarını farklı kesimlerden belirleyeceği iddia ediliyor. Kulislerde MHP Lideri Bahçeli ile Çiller'in de isimleri konuşuluyor.

AK Parti'de art arda yapılan MYK ve MKYK toplantılarında, 2019 seçimlerine ilişkin rotayı belirlemek için yapılmasına karar verilen yeni araştırmanın konusu, bu kez parti tabanını değil, muhaliflerin talep ve tercihlerini öğrenmek olarak belirlendi. Bunun en önemli nedeninin, yüzde 51'e ulaşmak için kimlerden destek alınabileceğini saptamak olduğu belirtiliyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın geniş bir yelpazeyi kucaklamak için sürpriz isimlerden başkan yardımcısı belirleyeceği iddia ediliyor.

YORUMLAR 34
  • Ramço 6 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönüşü olmayan bir dünyadayız. Bir gün Erdoğan bu ülkede cumhurbaşkanı olamasa bile ne kılıçdaroğlu nede Bahçeli cumhurbaşkanı O-L-A-M-A-Z-!!!!! Bunlar Olacak olsa millet çok önce teveccüh ederdi!
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    % 51 mümkün degil cıkmaz
    Cevapla
  • Hulusi 6 yıl önce Şikayet Et
    bence Çiller ideal biri hem politikadan çok iyi anlar. Daha önce hepimiz gördük Türkiye için büyük işler yaptı. ağrı dağına yol yaptı, Van Gölü ne feribot aldı v.b iyi isler yaptı. YAŞASIN ÇİLLER.....
    Cevapla
  • çillibebek 6 yıl önce Şikayet Et
    Çiller ne alaka?Nerden çıktı o?aman ha...
    Cevapla
  • Birdir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cuhurbaskani recep 1. Yardimci tayyip 2.yardimci erdogan.o kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!