CHP'den HDP önündeki annelerle ilgili 'beklenen' açıklama geldi!

Günlerdir HDP önünde, evlatları dağa kaçırılan ailelerin bekleyişine sessiz kalan CHP, beklenen açıklamayı yaptı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, ailelerin acısını paylaştıklarıını, ancak 'bir siyasi partinin kapısında çare aranmaması gerektiğini, hacet kapısının devlet kapısı olduğunu' söyleyerek topu devlete attı, HDP'yi temize çıkarmaya çalıştı.

GİRİŞ 10.09.2019 00:33 GÜNCELLEME 10.09.2019 00:35
Bu Habere 256 Yorum Yapılmış

HDP'nin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde, HDP'lilerin ön ayak olmasıyla dağa kaçırılan evlatlarını bekleyen aileler hakkında CHP'den açıklama geldi.

 

 

HDP'NİN ADINI BİLE KULLANMADI, "BİR PARTİNİN İL BİNASININ KAPISINDA" DEDİ

Günlerdir suskun olan CHP adına Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada, örtülü ittifak halinde oldukları HDP'nin adını dahi kullanmadı ve "tabi genç deyince, Diyarbakır'daki ailelerimize de değinmemek olmaz. Bir süredir gözü yaşlı analar babalar, Diyarbakır'daki bir partinin il binasının kapısında, dağa kaçırılan evlatlarını geri almak için nöbet tutuyor. Dağa zorla kaçırılan çocuklar, gözyaşı döken ana-babalar için üzülmemek, kahrolmamak mümkün değildir. Bunu yapan PKK terör örgütünü lanetliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

"BAŞKA ADRESLERİN KAPISINDA ÇARE ARANMAMALI, DEVLETİN KAPISINA GİDİLMELİ"

"Kaçırılan çocukların ailelerine kavuşması için kim ne imkanı, ne gücü varsa seferber etmekten kaçınmamalıdır" diyen Öztrak topu devlete atarak, HDP'nin kapısı önünde bekleyen ailelere "başka adreslerin kapısında çare aranmamalıdır, devletin kapısına gidilmelidir, aksi halde devletin otoritesi sorgulanmaya başlar" mesajını verdi.

YORUMLAR 256
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar ittifak halinde olunca hepsi aynı ağzı konuşuyor. İlk hdp devletin önüne gidin dedi sonra ipliler şimdide chp. Şunu unutmayalım terörün en büyük nedeni ülkede 80 yıl hakim olan chpnin baskıcı asimile edici tek tip insan oluşturma ideolojisidir.
    Cevapla
  • Bahri 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin kapısına gidilmesi gerekir. Ana muhalefet partisi olarak PKK yı destekleyen HDP yi koruma altına alınmıştır
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc münafıkları kahretsin inşaAllah
    Cevapla
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp kıskanıyor bu saatden sonra hdp nin değil chp nin önünde beklemeleri lazım. Hdp nin büyük ortağı kim ?
    Cevapla
  • Tarık 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasreddin hocanın evden kazanı çalınmış. komşular gelmişler, kapını kitleseydin, kazanı saklasaydın, evde dursaydın diye bintürlü söz söylemişler. Nasreddin hoca komşulara dönmüş demişki, "Hırsızın hiç mi suçu yok?" bu cahape zihniyeti de böyle, teröristler,hdpliler gençleri dağa kaçırır, suçu devlette, hükümette bulur. Hain, Vatan haini bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı