Whatsapp'a Japon darbesi! 300 milyon kişiye ulaştı

Japonya'da yoğun ilgi gören anlık mesajlaşma uygulaması Line 300 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı.

Whatsapp'a Japon darbesi! 300 milyon kişiye ulaştı
Whatsapp'a Japon darbesi! 300 milyon kişiye ulaştı
GİRİŞ 26.11.2013 08:31 GÜNCELLEME 26.11.2013 08:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aylık 350 milyon aktif kullanıcıya sahip WhatsApp'ın aksine 300 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran Japon mesajlaşma uygulaması Line, Temmuz ayında 200 milyon olan kayıtlı abone sayısını 5 ayda hızla artırarak 300 milyona çıkarmayı başardı.

Henüz WhatsApp'ın gerisinde olan uygulama bu büyüme ivmesiyle devam ederse tablo Whatsapp'ın aleyhine değişebilir.

Günlük 7.2 milyar mesaj gönderilen Line isimli uygulama 2011'de Japonya'da meydana gelen deprem ve tsunami felaketleriyle beraber telefon hatlarında yaşanan aksaklıkların ardından ortaya çıkmış ve özellikle Japon kullanıcıları arasında kısa sürede benimsenmişti.

YORUMLAR 1
  • sobati çektatyan 10 yıl önce Şikayet Et
    Whatsapp'a rakip. Line whatsapp firmasına rakip olabilecek bir aplikasyon sürdü. ancak çok yakın zamanda uzaktan erişim firması team viawer bu güne kadar hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir proje üzerinde çalışıyormuş. kamerapoll.com!da çalışan bir arkadaşım kendi şirketlerinde bu programı kullandıklarını ve çok farklı bir yapıyla karşılaştıklarını söylemişti. işin üzerine gittiğinde bütün teknolojik bilgilerimizi sil baştan yapacak bir noktaya ulaşmış. dünyanın heryerindeki kişilerle android yada ios bir işletim sistemi olmadan cihazsız bir haberleşme teknolojisi bu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hava değişiyor! MGM'den uyarı...İşte bölge bölge sıcaklıklar
Erdoğan'dan CHP'li belediyelere içki tepkisi!