Leyla ile Mecnun dizisi yayından mı kaldırıldı?

Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncularının Gezi olaylarına aktif olarak destek verdiği bilinen bir durum. Öyle ki oyuncular büyük tepki toplamıştı. Gezi olaylarına aktif olarak destek veren ekip, diziyi tehlikeye soktu.

Leyla ile Mecnun dizisi yayından mı kaldırıldı?
Leyla ile Mecnun dizisi yayından mı kaldırıldı?
GİRİŞ 03.08.2013 09:03 GÜNCELLEME 03.08.2013 11:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, olayların sona ermesinin ardından sevilen dizinin akıbetinin ne olacağının bilinmediğini ifade etti. Dizinin genel yönetmeni Onur Ünlü'nün "Dizinin kalktığı dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor." sözlerini hatırlattı.

Videoda dizinin oyuncuları Gezi Parkı'yla ilgili komik bir muhabbet yapıyordu. İşte tüm bunların "Leyla ile Mecnun" ekibiyle TRT'nin arasını açtığı söyleniyor. Dizinin akıbetinin ne olacağı belli değil.

"ÇEKİMLERE GÜNLER KALA AÇIKLAMA YOK"

Geçen sezon sonunda TRT yönetimi yeni dönemde dizinin devam edeceğini söylemişti ekibe... Yapım şirketi de buna göre setin başlangıç tarihini 15 Ağustos olarak belirledi. Çekimlere günler kala TRT'den hâlâ konuyla ilgili Eflatun Film'e herhangi bir açıklama yapılmış değil.

"DİZİNİN KALKTIĞI DEDİKODULARI DOLAŞIYOR"

Belirsizliğin bu kadar güçlü olmasının en büyük nedeni de Gezi Parkı olaylarından sonra dizinin tekrarlarının TRT'den kaldırılması. Dizinin tekrarları uzun süredir yayınlanmıyor. Bunun üzerine genel yönetmen Onur Ünlü geçtiğimiz gün dizi ekibiyle bir toplantı yaptı ve "Dizinin kalktığı dedikoduları kulaktan kulağa dolaşıyor. Devam edip etmeyeceğimiz konusunda TRT'den bana herhangi bir bilgi verilmiş değil. Dizinin akıbeti konusunda belirsizlik sürüyor. Kanalın son kararını bekliyoruz. Şimdilik tek söyleyebileceğim bu" dedi.

YORUMLAR 7
  • Kaan Tuncer 10 yıl önce Şikayet Et
    Leyla İle Mecnun Yayından Kalkması. Bu ülkede diktatörlük yok diyenler buyrun en somut kanıt bu dizinin yayından kalkmasıdır.
    Cevapla
  • Halide 10 yıl önce Şikayet Et
    Devam etse de izlemem. İlk gününden beri izlerim; günleri değişti, leylalar öldü, senarist değişti, gülmediğimiz bölümler oldu gene de izledim. İş dönüşü geç kaldım, kaçırdım internetten de olsa bi şekilde izledim ama bu olaylardan sonra devam etse de izlemem.
    Cevapla
  • nesim nesimi 10 yıl önce Şikayet Et
    bu vatandaş neyle vergi veriyor acaba. bi bellemissiniz vatandasın vergisiyle maaş al vatandaşın vergisiyle geçin ... vb. bilge insanlar bu vatandaş bu vergi paralarını yumurtluyor mu acaba ? nerden geliyor bu para .. artı trt de yayınlanan diğer dizi oyuncularıda destek vermedimi sanki yayınlanan dizilerdeki oyuncular 5 vakit namaz niyazdalar..
    Cevapla
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    İYİ OLMUŞ -VATANDAŞIN VERGİLERİYLE ÇALIŞAN TV DEN VATANDAŞIN PARASIYLA GEÇİN SONRADA VATANDAŞIN ALTINA MAYIN KOYUP FİTNE ÇIKARMAK İÇİN YAPILAN EYLEMLERE KATIL .. darısı eylemlere katılan diğer fitneci -bölücü-kukla halkın inanç ve değerlerine saygı duymayan Beyoğlu bar kültürünü seven sanatçılara
    Cevapla
  • cengiz demetgül 10 yıl önce Şikayet Et
    leyla ile mecnun dizisi. bencede kalksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!