Kanal 7 Benimsin 29.bölüm izle (16 Haziran)

16 Haziran perşembe günü ekranlara gelecek Benimsin 29.bölümü yine nefes kesecek. Peki Benimsin 29.bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar

Kanal 7 Benimsin 29.bölüm izle (16 Haziran)
Kanal 7 Benimsin 29.bölüm izle (16 Haziran)
GİRİŞ 17.06.2016 14:22 GÜNCELLEME 17.06.2016 14:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hafta içi her gün yayınlanan ve Kanal 7'nin en çok izlenen Hint dizisi Benimsin 29.bölümünde neler oldu? Sevilen dizi Benimsin 29.bölüm özeti ve detayları habermizde

BENİMSİN 29.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIZ

BENİMSİN 29.BÖLÜM FRAGMANI

BENİMSİN 30.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Usman Bey’in vasiyetini kendisi aleyhinde değiştirdiğini öğrenen Bobby onu öldürmek için harekete geçer. Zain ve Aaliya, Bobby’nin amacına ulaşmasını engelleyebilecekler mi? 

Usman Bey, Suraiyya Hanım’ı arayarak mirası paylaşımı konusundaki kararını değiştirdiğini söyleyince Bobby harekete geçer. Bobby’nin kendisi ile yapmış olduğu konuşmadan şüphelenen Aaliya ise onun atacağı her adımı takip etmeye karar verir. Kısa bir süre sonra alışveriş yapacağını söyleyerek evden ayrılan Bobby bir eczaneye girerek Usman Bey’i öldürmek için etkili bir zehir satın alır. Bu sırada onu takip eden Aaliya ise olap biteni Zain’e anlatır. Ertesi gün harekete geçen Bobby satın aldığı zehiri Usman Bey’in içeceğine atarak ona servis eder. Bu sırada dışarıda olan Zain ve Aaliya zamanında yetişebilecekler mi?

benimsin-29-bolum-özeti-65645

BENİMSİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

BENİMSİN 28.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hindistan’da yayınlandığı dönemde ortak bir bölüm çekilen Benimsin (Beinthehaa) ve Sensiz Olmaz (Rangrasiya) dizilerinin ortak bölümü, her iki diziyi de ekranlarına taşıyan Kanal 7’de bu akşam yayınlanacak. Bhopal’deki işçi sendikalarının çıkardığı karışıklıklardan dolayı şehirde sokağa çıkma yasağı vardır. Aaliya’nın evde olmadığını fark eden Zain yasağa aldırış etmeden sokağa çıkar ve her yerde onur arar. Olayların yatışmasının ardından Aaliya kendini korumak için gizlendiği konteynerin içinden çıkınca karşısında Zain’i görür. Yaşadıkları gerilimden dolayı oldukça korkan ikili birbirlerine olan sevgilerini sürpriz bir şekilde ilan ederler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Nuran 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir film
    Cevapla
  • nergiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi
    Cevapla
  • Sümeyye 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok kötü bi film
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
  • Gülcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı bahar dizisi oyuncusu arkey çok yakışıklı ve muazzam bir dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!