Benimsin 28.bölümü (Kanal 7) hemen izle

15 Haziran çarşamba günü ekranlara gelen Benimsin 28.bölümünde neler oldu? İşte Benimsin dizisinin 28.bölüm özeti

Benimsin 28.bölümü (Kanal 7) hemen izle
Benimsin 28.bölümü (Kanal 7) hemen izle
GİRİŞ 16.06.2016 10:48 GÜNCELLEME 16.06.2016 11:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Benimsin 28.bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Peki Benimsin 28.bölümünde neler oldu? Benimsin 28.bölüm özeti ve detayları

BENİMSİN 28.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIZ

BENİMSİN 29.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ İZLE

Benimsin 28.bölüm fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Bhopal’de yaşadıkları kötü olayların ardından Mumbai’ye geri dönen Zain ve Aaliya, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Sensiz Olmaz adlı Hint dizisinin başrol oyuncuları Rudra ve Paro ile karşılaşır. Zain ve Aaliya, Rudra ve Paro’ya hangi tavsiyelerde bulunacak.

Hindistan’da yayınlandığı dönemde ortak bir bölüm çekilen Benimsin (Beinthehaa) ve Sensiz Olmaz (Rangrasiya) dizilerinin ortak bölümü, her iki diziyi de ekranlarına taşıyan Kanal 7’de bu akşam yayınlanacak. 

Bhopal’deki işçi sendikalarının çıkardığı karışıklıklardan dolayı şehirde sokağa çıkma yasağı vardır. Aaliya’nın evde olmadığını fark eden Zain yasağa aldırış etmeden sokağa çıkar ve her yerde onur arar. Olayların yatışmasının ardından Aaliya kendini korumak için gizlendiği konteynerin içinden çıkınca karşısında Zain’i görür. Yaşadıkları gerilimden dolayı oldukça korkan ikili birbirlerine olan sevgilerini sürpriz bir şekilde ilan ederler. Ertesi gün ilk uçakla Mumbai’ye dönen ikili burada Sensiz Olmaz dizisinin oyuncuları Rudra ve Paro ile karşılaşır. Çiftler güzel bir Mumbai gezisinin ardından Barakat konağına giderler. Benimsin ve Sensiz Olmaz dizisi oyuncularını bir araya getiren bu bölümde hangi sürpriz gelişmeler yaşanacak?

Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, Ramazan ayı boyunca her gün 21.50’de Kanal 7’de.

YORUMLAR 5
  • Rudra 7 yıl önce Şikayet Et
    Sensiz olmaz zaten mükemmel bir film ikisi harika olmuş rudra ya hastayımmmm
    Cevapla
  • elif 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizi
    Cevapla
  • gamze nur 7 yıl önce Şikayet Et
    benimsin dizisi olmazsam olmazımdır bencede ikisi bir arada çok iyi olmuş
    Cevapla
  • Melek 7 yıl önce Şikayet Et
    Benimsin saat 4 de cıksa daha guzel olur bence
    Cevapla
  • Banu dal 7 yıl önce Şikayet Et
    Benimsin ve sensiz olmazın ortak bölümünü seğredemiyorum daha hiç seğretmedim saat çok geç olunca başlıyor ve yarın okulum var ondan şimdi seğredebilsem çok iyi olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar