Trabzonspor'dan sert açıklama: Onurumuzun...

Trabzonspor, A Milli Takım'ın 3-0 yenildiği İzlanda maçında oyuncusu Onur Kıvrak hakkında çıkan eleştiriler üzerine açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan sert açıklama: Onurumuzun...
Trabzonspor'dan sert açıklama: Onurumuzun...
GİRİŞ 11.09.2014 15:56 GÜNCELLEME 11.09.2014 15:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bordo-mavililerin açıklamasında "Tüm ulusal medya’nın maç sonrası manşetlerini oyuncumuz Onur Kıvrak’ın performansının süslemiş olması çok manidardır" denilirken, "Bundan önceki tüm Ulusal turnuvalara katılmış gibi bir algı oluşturularak, alınan kötü sonucun tek sorumlusunun kaptanımız Onur olarak gösterilmesi, öğütücü bir medya algısının tezahürüdür" denildi.

İşte Trabzonspor Kulübü'nün o açıklaması...

"A milli futbol takımımızın, EURO 2016 Grup eleme müsabakaları kapsamında deplasmanda oynadığı İzlanda maçının sonucu tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizi de üzmüştür. Ancak tüm ulusal medya’nın maç sonrası manşetlerini oyuncumuz Onur Kıvrak’ın performansının süslemiş olması çok manidardır.

Bundan önceki tüm Ulusal turnuvalara katılmış gibi bir algı oluşturularak, alınan kötü sonucun tek sorumlusunun kaptanımız Onur olarak gösterilmesi, öğütücü bir medya algısının tezahürüdür.

Unutulmamalıdır ki, Onur Kıvrak, sadece Trabzonspor’un değil, tüm Türkiye’nin, tüm Avrupa’nın başarılarından söz ettiği, Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklif alan çok başarılı bir kalecidir.

Ulusal medya’nın taraflı, maksatlı, hedefe yönelik yorum ve haberleri Onurumuzun değerini asla düşürmeyeceği gibi, gerçek, bilinçli Türk futbol taraftarının desteğini de aldığı gün gibi açıktır.

TRABZONSPOR YÖNETİM KURULU"

YORUMLAR 3
  • Onurumuza dokundular.Volkan Patladı. 9 yıl önce Şikayet Et
    Hepisi İzlandada olup bitiverdi.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    ts yönetimi ttf ye şirin görünmekten vazgeç ..gönderme kaleciyi tff fb nin federasyonu gemiler yakıldı haberiniz yok
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben FB'liyim, doğruya doğru demek zorundayım, Onurlar kolay yetişmiyor, lütfen kıymetini bilelim.
    Cevapla