Haliç'te büyük kaza! Yola çıkmayın

İstanbul Haliç'te zincirleme kaza meydana geldi.

GİRİŞ 07.10.2013 16:30 GÜNCELLEME 07.10.2013 18:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Haliç Köprüsü'nde meydana gelen zincirleme kazada faciadan dönüldü. Köprü girişinde freni patlayan kamyonet, 12 araca çarparak durabildi. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 13 kişinin çevre hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

Olay, Yeni Haliç Köprüsü Topkapı istikametinde 16.00 sıralarında meydana geldi. Köprü girişinde freni patlayan kamyon 12 araca çarparak durabildi. Kazada bazı otomobillerin çarpmanın şiddetiyle bazı araçların takla atarak birbirinin üzerine ters döndüğü görüldü. Kaza nedeniyle köprü üzerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, çeşitli yerlerinden yaralanan 13 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle köprü üzerinde trafik de tamamen durdu. Haliç Köprüsü'nde otomobilleri kaldırma çalışması devam ediyor.

YORUMLAR 4
  • emr avs 10 yıl önce Şikayet Et
    Sıkı kontrol ve denetim şart. Trafikte gördüğünüz bu tarz kamyonlarda bakın bakalım ne kadar bakım yapılmış. Hiç biri sağlıklı bakım yaptırmışı ucuza mal edicem diye yağ yakıp çevreyi mi kirletmezler arazlara bakım yaptırmayız lastikleri mi patlamaz bi tanesi de bu işte. 3 kuruş daha fazla kazanıcam masraf yapmayayım biraz daha zaman kazanma uğruna canlar gidiyo. neyseki burda can kaybı olmadı çok şükür. ya olsaydı değer mi 3 kuruş için. Bundan dolayı yeni bi sistemle bu araçların sıkı kontrol altında ve bakımları periyodik olarak sistemli şekilde yapılması gerektiği kanaatindeyim.
    Cevapla
  • muhammet hüseyin ince 10 yıl önce Şikayet Et
    GARİP AMA Gerçek.... Tamam belki irade dışı olabilir ama bu trafiğin özellikle Avrupa Yakasında olan trafik kazalarının iyice araştırılması gerekir.Trafik kuralları belli,ehliyet alan sürücülerde belli ama garip bir durum var???
    Cevapla
  • Sultan-ı Yegah 10 yıl önce Şikayet Et
    Kader Bu, Takmaya Gerek Yok. Kazalar tamamen kader ve tesadüf eseridir, takmaya gerek yok.. Değil mi? Oradaki can, mal ve vakit kayıplarını sıfırlamak için 2 tane kurala uyulmasını denetlemekmiş.. Ne gerek var böyle boş işlere? Avrupa yapıyor da ne oluyor.. En güzeli bizimki.. Allah akıl fikir versin. Başta Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerine, akabinde onlara emir veren emniyet müdürlüklerine, Emniyet Genel Müdürlüğüne, İçişleri Bakanlığına ve Başbakanlığa.. Bu kazaların hesabı ahirette bunlara göz yuman ve engelleyebilecekleri halde engellemeyen herkese sorulacaktır. Şüphesi olan varsa açsın Zariyat suresini okusun. Şüphesi olan varsa Kütüb-ü Sitte okusun, Hz. Ömer'in hayatını okusun.. Siz trafikte milletin terör estirmesine müsaade ettiğiniz müddetçe sonuçlarından da bizzat sorumlusunuz.. İlgililerine duyurulur..
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    BUGÜN İSTANBUL=TRAFİK. Kazalar trafiği trafik sinirleri sinirler tekrar trafiği doğrudu, Allah kazalardan belalardan korusun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası