Annenin hatası 3 cana mal oldu

Bakırköy Ataköy'de bir sitenin kapıcı dairesinde çıkan yangında anne ve iki çocuğu dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.01.2014 16:36 GÜNCELLEME 02.01.2014 06:01

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Ataköy 9. Kısım D-23 Blok'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, binanın kapıcısı Nuri Cıbır'a ait dairede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

ÇOCUKLAR ÇIKMASIN DİYE KAPI KOLUNU ÇIKARDI

O sırada oğulları Egemen (5) ve Efe Zafer (6) ile birlikte evde oturan anne Leyla Cıbır (33) yangını fark edince çocuklarıyla dışarı çıkmaya çalıştı. 

İddiaya göre, yangın öncesinde çocukları dışarı çıkmasın diye dairenin kapı kolunu çıkaran anne Leyla Cıbır, yangın sırasında paniğe kapılınca hem anahtarı, hem de çıkardığı kapı kolunu bulamadı.

ANNE VE ÇOCUKLAR BAYGIN HALDE BULUNDU

Yangını fark eden vatandaşlar ise hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı. Eve giren itfaiye ekipleri, anne ve çocuklarını baygın halde buldu. Hastaneye kaldırılan anne Leyla Cıbır ile oğulları Egemen ve Efe Zafer tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yangın sırasında baba Nuri Cıbır'ın ise evde olmadığı öğrenildi.

Anne ve çocuklarının cenazeleri Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Cenazelerin, Bakırköy 5. Kasım Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Tokat'ın Niksar ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar