2017 Kurban Bayramı Arefe günü mesajları! Resimli arefe günü sözleri

Kurban bayramına çok az bir zaman kala binlerce vatandaşımız Arefe gününü kutlamaya başladı. İbadetlerle dualarla geçirilen bu özel günde ise sevdiklerine Arefe günü mesajları göndermek isteyenler resimli arefe günü mesajlarını araştırmaya başladı. İşte en anlamlı arefe günü sözleri

2017 Kurban Bayramı Arefe günü mesajları! Resimli arefe günü sözleri
2017 Kurban Bayramı Arefe günü mesajları! Resimli arefe günü sözleri
GİRİŞ 31.08.2017 12:31 GÜNCELLEME 31.08.2017 12:31

2017'nin en güzel, en anlamlı en içten ve en samimi Kurban bayramı resimli arife günü mesajları ve tüm ayrıntıları haberimizin detayında... En yeni Arefe günü mesajını bu sayfada bulabilirsiniz.  Kurban bayramına sayılı günler kala tüm Müslümanlar tarafından Arefe gününü heyecanla kutlanıyor. Sizde eşinize dostunuza aileni 2017 resimli Arefe günü mesajı gönderebilirsiniz. 

AREFE GÜNÜ MESAJLARI

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Arefe gününüz mübarek olsun

Bir avuç dua, sıcak bir mesaj, bir kucak sevgi, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun. Arefe Gününüz Kutlu Olsun.

arefe-günü-mesaj-2017

Heyecanla bayramı gözlediğimiz bugünde kurban bayramınız kutlu, bekleyişleriniz hayırlara vesile olsun, Arefe gününüz kutlu olsun.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dileğiyle.

arefe-günü-sözleri-2017

Bu mübarek ayda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Arefe gününüz mübarek olsun.

Bugünün feyiz ve bereketi üzerinizden eksik olmasın. Niyetleriniz makbul, amelleriniz kabul olsun. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe-günü-sms-2017

Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir.Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Arefe gününüz mübarek olsun.

Sizlere en güzel ve coşkulu olan bayramları müjdeleyen bugünde en güzel bayramlara erişebilmeniz duasıyla. Arefe gününüz kutlu olsun.

arefe-günü-resimli-mesaj-2017

Bugün kulların bayram sabahına günahsız ve temiz olarak çıkacaklarını müjdeledikleri bir gündür. Hayırlı olsun.

Arefe gününüzü kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice güzel günlere erişmenizi Allah’tan niyaz ederiz.

Yüzünüzün ay gibi parlak ve bayram edeceğiniz günlerin hiç bitmemesi duasıyla, Arefe gününüz kutlu olsun.

KURBAN BAYRAMI AREFE GÜNÜ MESAJLARI NEREDEN GÖNDERİLİR?

Kurban Bayramı Arefe günü mesajları sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerinden gönderebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!