Fatih’teki korkunç cinayetin ayrıntıları

Fatih’te 10 yaşındaki çocuğun öldürülmesine ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı. İ

GİRİŞ 05.11.2017 21:01 GÜNCELLEME 06.11.2017 09:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İddialara göre çocuğunu öldüren babanın boşanma aşamasındaki eşini arayarak ‘Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al’ dediği öğrenildi.

Olay Fatih’te İtfaiye Caddesi Çinili Odalar Sokak üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara boşanma aşamasındaki N.T. ile adı öğrenilemeyen eşi bir süre önce evlerini ayırdı. Bu süreçte 10 yaşındaki Yiğitcan T. babası N.T. ile kaldı. N.T. ile telefonla konuşan annenin oğlunu almak için taksi ile yola çıktığı ve bir süre sonra baba N. T.’nin anneyi telefonla arayarak, "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dediği ileri sürüldü. Baba N.T.’nin evden çıktığı sırada komşularına da “Çocuğu öldürdüm, haber verin. Annesi şimdi gelsin alsın” dediği iddia edildi.
Olaydan sonra kaçan katil zanlısı baba N.T. bir süre sonra polise telsim olurken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ekiplerin incelmesi sürerken adını vermek istemeyen bir kadın komşuları, "Mahkemeye verdi. Dün savcılık izin vermiş. Çocuğunu verdi, annesi teslim etti. Bugün alacaktı, çocuğu öldürmüş. 10 yaşında. Annesi 1 ay önce mahkemeye verdi. Annedeydi çocuk. Babası tarafından öldürülmüş" dedi.

YORUMLAR 3
  • urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    beyler benim bildiğim bütün bu olumsuzlukların sebebi,erkeğiyle kadınıyla kur'an ahlakıyla ahlaklanmamaktır.ayrıca hükümetinde bunda katkısı var.oalabilir insan kusurlarıyla vardır,olabilir insanlar her zaman keyifli değildir,bir anlamsız söze sinirlenip biri birine bir tokat atabilir,ki hiç tasvip etmem,hemen karakolun yolunu tutuyorlar.gerisi zaten malum çorap söküğü gibi gelir.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bir insan kendi çocuğuna nasıl kıyar veya bir çocuk kendi anne babasına devir çok değişti ortalık çok kötü oldu bunda hepimizin sorumluluğu var.
    Cevapla
  • Kim bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes baba olamaz.Vahşi hayvan bile küçüklere merhamet eder.Oçocuğun günahı ne.Allah senden hesabını sorar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!