Ailesini katletmişti! 14 yıl sonra yakayı ele verdi

Kırklareli'de, 14 yıl önce babası ve ağabeyini öldürmek suçundan 32 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin Karasu, emniyetin kurduğu özel ekip tarafından üzerinde sahte kimlikle yakalandı.

Ailesini katletmişti! 14 yıl sonra yakayı ele verdi
Ailesini katletmişti! 14 yıl sonra yakayı ele verdi
GİRİŞ 05.06.2020 18:59 GÜNCELLEME 05.06.2020 18:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kırklareli'de 2006 yılında babası ve kardeşini öldürdüğü gerekçesiyle aralanan Necmettin Karasu'nun yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü özel bir ekip oluşturdu. Özel ekibin yaptığı çalışmada iki gün önce bir kadına cinsel saldırıda bulunan Mesut Tuncer'in uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti de yaptığı belirlendi. Polis yaptığı çalışmada, Mesut Tuncer adına düzenlenmiş sahte kullanan şüphelinin 14 yıl önce babası ve ağabeyini öldürmek suçundan 32 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necmettin Karasu, olduğunu tespit etti. 

Polis, Karasu'yu, Lüleburgaz ilçesinde saklandığı eve düzenlediği operasyonla yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Necmettin Karasu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Tayyar karadavut 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben 27 mart'ta Turknet'e geçtim 75,99 za dün sms geldi 1 Temmuzdan itibaren 88.TL olacağına dair.6 ay bile fiyat istikrarı yok 3 ayda bir fiyat ayarlaması olursa işimiz var. Yılbaşına kalmaz 100.TL geçeriz.Biz müşteriler için güven oluşturmaz.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta domates aldım 4 lira, bugün 6 haziran domates 1.99 şükür
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    bende geçen hafta domates aldım 3 liraydı bugün gittim baktım 4 lira olmuş . Böyle olmaz yılbaşına kadar domates olur 30 lira
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı