Çay soğuk diyerek semaveri deviren müşteriyi öldürdü

Konya'da yol kenarındaki bir dinlenme yerinde çay içmek için duran kadın müşteri çayın soğuk geldiğini iddia ederek semaveri devirdi. Bu duruma sinirlenen işletme sahibi çıkan tartışmada kadını tabancayla ateş ederek öldürdü.

GİRİŞ 14.08.2021 17:44 GÜNCELLEME 14.08.2021 20:47
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Konya’da yol kenarındaki bir dinlenme yerinde çay içmek için duran kadın müşteri ile işletmeci arasında çıkan tartışmada, silahla yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Müşteri dalından meyve yemek istedi, bahçesini işletmeye dönüştürdüMüşteri dalından meyve yemek istedi, bahçesini işletmeye dönüştürdü




SOĞUK ÇAY CAN ALDI

Olay, saat 13.30 sıralarında Konya Seydişehir Karayolu üzeri Çayırbağı mevkisinde bulunan bir dinlenme yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan Antalya istikametine giden 33 yaşındaki Emel Göçer, yanında bulunan iki kadın arkadaşıyla yol  kenarındaki dinlenme yerinde durdu. Burada çay söyleyen 3 arkadaş iddialara göre çayın soğuk olması nedeniyle işletme sahibiyle tartışma yaşadı. Çıkan tartışmada işletme sahibi olduğu öğrenilen A.İ. (42) tabancayla Emel Göçer’e ateş etti. Emel Göçer ağır yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadına sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yaralı kadın hemen ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılırken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan şüpheli A.İ., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 49
  • Reco 2 yıl önce Şikayet Et
    Çaycı da silah ne arıyor,kadın semaveri niye deviriyorsun.
    Cevapla
  • Nur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hapiste demler artık çayını.
    Cevapla
  • Cakacuka 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadında öteki tarafta sıcacık çayını içer artık demi.
    Cevapla
  • Erol Ç. 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam senin kafana sıkacak kadar cinlenmiş olmalı. Kİm bilir nasıl bir nasıl bi rağır tahrikte bulundun.
    Cevapla
  • İstenmeyen Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Çayı beğenmeye bilirsin. Buna vereceğin tepkinin haddi, hududu, sınırı vardır. Para vermem demiş olsa herhalde iş buraya gelmezdi. Neler söylediğini bilmiyoruz. Ama bir insanın tezgahını dağıtmak hiç kimseye, hele bir "hanım"a hiç yakışmaz, buna hakkı da yok. Tahriktir. Artık hanım kalmadı gibi. Kalanlar ise "kadın".
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef Ateşle Barut yan yana gelmiş. İki taraf da nefsine hakim olmalıydı. İşin içine şeytan karışmış, şimdi şeytan kıs kıs gülüyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!