Park kavgasında bıçakla saldıran 3 kişiyi vuran otoparkçı tutuklandı

Adana'da otomobili park etme meselesinden çıkan kavgada kendisine bıçakla saldıran Emrah K., Kenan K. ve Sezer Ç.'yi pompalı tüfekle yaralayıp kaçan otoparkçı Ömer P. (35), polise teslim oldu. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklandı.

Park kavgasında bıçakla saldıran 3 kişiyi vuran otoparkçı tutuklandı
Park kavgasında bıçakla saldıran 3 kişiyi vuran otoparkçı tutuklandı
GİRİŞ 23.03.2022 10:04 GÜNCELLEME 23.03.2022 10:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, 16 Mart’ta saat 14.00 sıralarında, Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı otomobildeki Emrah K., Kenan K. ve Sezer Ç., sokağın kenarına aracı park etti. Sokakta otopark işleten Ömer P., 3 arkadaşı, "Otomobili otoparkın karşısına park ettiniz, çekin" diye uyardı. Emrah K., Kenan K. ve Sezer Ç. isteği geri çevirince, taraflar bu nedenle tartıştı.

Çevredeki bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 arkadaş, Ömer P.’ye bıçakla saldırdı. Ömer P. ise pompalı tüfekle ateş açtı. Kavgada Emrah K., Kenan K. ve Sezer Ç. yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan Ömer P.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

TUTUKLANDI

Şüpheli Ömer P., 6 gün sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer P., burada çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan olayda yaralanan Emrah K. ve Kenan K.’nin hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiği, ağır yaralanan Sezer Ç’nin ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • hidocan almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    adam kendini korumuş
    Cevapla
  • yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastahanede yatanlar ve hapse girenler üzülmeyin biraz yatarsınız ve semirirsiniz çıkınca kaldığınız yerden devam edersiniz...Ha bu arada siz çıkana kadar da yeni yeni diziler filmler çıkar piyasaya, izlersiniz ve değişik şekillerde insanların canına kastedersiniz...Nasılsa devlet baba besliyor sizi ceza vermiyor..
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayret, bu işte bir yanlışlık var! Neden adli kontrol şartıyla serbest bırakılmadı??
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    üç kişi bıçakla üzerine gitmiş.hepsi aynı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi