Kadıköy'de trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı

Kadıköy'de trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı. Yapılan trafik denetimlerinde, 143 sürücüye toplam 353 bin 535 TL ceza uygulandı.

Kadıköy'de trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı
Kadıköy'de trafik kurallarına uymayan sürücülere ceza yağdı
GİRİŞ 13.08.2023 06:22 GÜNCELLEME 13.08.2023 06:22

Kadıköy sahil yolu ve Bağdat Caddesi üzerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 00.00 - 03.00 saatleri arasında hız yapan, abart egzozlu ve modifiyeli araçlara yönelik trafik denetimleri yapıldı. Denetimler sırasında 438 araç kontrol edildi. Kurallara uymayan 143 sürücüye, toplam 353 bin 535 TL ceza uygulandı.

Yapılan denetimlerde; 24 Adet abart egzoz, 20 adet radar-aşırı hız, 3 adet makas atmak, 14 adet yüksek sesle müzik dinlemek, 10 adet film cam, 1 adet saygısızca araç kullanmak, 13 adet alkollü araç kullanma, 1 adet yetkisiz çakar, tepe lambası ile siren tertibatı bulundurmak ve kullanmak, 1 adet ehliyetsiz araç kullanma, 7 adet muayenesiz araç, 3 adet ehliyet kartını yanında bulundurmamak, 2 adet emniyet kemeri takmamak, 6 adet kask takmamak, 5 adet sigortasız araç ve diğer ihlal türlerinden 22 adet olmak üzere 143 sürücüye işlem yapılırken, 33 araç trafikten men edildi.

"DENETİMLER EĞLENCELİ"

Kadıköy sahil yolu üzerinde trafik denetimlerini kamp sandalyesinde oturarak izleyen Naci Bel, “Akşamları daha çok hava serinlediğinde geliyoruz buraya. Sohbet ederken yoldan geçen arabaları izlemeyi seviyoruz. Denetimler olduğunda daha eğlenceli oluyor, onları da izlediğimiz zaman bizim için eğlence çıkmış oluyor. Böyle zaman geçiriyoruz, güzel oluyor yani. Bizim için de eğlenceli güzel bir an oluyor" dedi. 

 

 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."