Ailenin tek geçim kaynağıydı... Kütahya'da sokak köpekleri 22 koyunu öldürdü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, sokak köpekleri girdiği ahırda 22 koyunu öldürdü, 9’unu da yaraladı.

Ailenin tek geçim kaynağıydı... Kütahya'da sokak köpekleri 22 koyunu öldürdü
Ailenin tek geçim kaynağıydı... Kütahya'da sokak köpekleri 22 koyunu öldürdü
GİRİŞ 02.01.2024 17:11 GÜNCELLEME 02.01.2024 17:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tavşanlı ilçesine bağlı Göbel köyünde sokak köpekleri, çiftçi Levent Güdücü’nün evinin yanındaki ahıra girip koyunlara saldırdı. Köpekler 22 koyunu öldürdü, 9’unu ise yaraladı. Sesler üzerine ahıra gelen Levent Güdücü, köpekleri uzaklaştırdı.

Sokak köpeklerine çare bulunmasını isteyen Güdücü, “Mağdur durumdayım. Rabbim kimseyi böyle sınav yapmasın. Köpekler sanki koyunlarımın içlerinden seçerek yemiş. İki çocuğum var ve ailemin geçim kaynağı koyunlarımdı. Kurbanda satarak aldığımız yere paranın bir kısmı ile borcumu ödeyip, geri kalan ile yem alacaktım” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Kahveci Muro 3 ay önce Şikayet Et
    Bazı klavye kahramanları neredeyse adamı kelimelerle dövecek. Sanki it sürüsünün hiç kabahati yokmuş gibi zavallı mağdur köylüyü suçluyor. İster kabul edin ister etmeyin, köpekler şehir ve köylerde akrabaları kurtların dağda davrandığı gibi davranıyor. İnsan kontrolünden çıkan sürü halindeki köpekler vahşileşiyor, sürü içgüdüsüyle hareket ediyor, insanlara ve hayvanlara saldırıyor.
    Cevapla
  • ümit 3 ay önce Şikayet Et
    Köpek yapmaz Köpeğin işi koyunu karumak
    Cevapla
  • Hakkı 3 ay önce Şikayet Et
    Allah, Allah bu iş köpek işine benzemiyor.. Ahırın kapısı yok mu? Bu kadar köpek etrafta var da niçin tedbir alınmadı. Tuhaf...
    Cevapla
  • ASLI 3 ay önce Şikayet Et
    Orası köy kurtta olur köpekte tilki de neden ahırları korunaklı yapmazlar anlamıyorum kimse kusura bakmasın bunun adı cahillik insan az işine yatırım yapar 5-10bin tl lik tuğla yüzünden 22 koyun telef olmuş bunu ahirette de vebali var bide bu kafayla 40 yıl geçse et fiyatları düşmez
    Cevapla
  • MuhammedAli 3 ay önce Şikayet Et
    Devletimiz 100% yardimci olur inşallah Allah Devlete zeval vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri