Konya Emniyetinden göçmen kaçakçılığı çetesine operasyon

Konya'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli tutuklanırken, yakalanan 32 yabancı uyruklu kaçak göçmen hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Konya Emniyetinden göçmen kaçakçılığı çetesine operasyon
Konya Emniyetinden göçmen kaçakçılığı çetesine operasyon
GİRİŞ 16.01.2024 09:54 GÜNCELLEME 16.01.2024 09:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri göçmen kaçakçılığı yapan bir çeteyi tespit etti.

Yabancı uyruklu şahıslardan oluşan çetenin dikkat çekmemek için araçlarını araç kiralama şirketi üzerinden kayıt ettiklerini ve bu araçlarla göçmen kaçakçılığı yapıldığını tespit eden polis ekipleri çalışma başlattı.

11 Ocak Perşembe günü Konya ve İzmir’de eş zamanlı olarak gerçekleşen operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerle birlikte 32 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı.

Gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1’i adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yakalanan 32 yabancı uyruklu kaçak göçmen hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ülkemiz yabancı değiller artık. biz yabancı olacağız Filistin gibi ilerleyen zamanda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?