Ataşehir'de otomotiv servisinde yanan tiner, 5 katlı binayı aleve verdi

Ataşehir'de 5 katlı binanın giriş katında bulunan otomotiv servisinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede binayı kaplarken, bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangını kontrol altına aldı.

Ataşehir'de otomotiv servisinde yanan tiner, 5 katlı binayı aleve verdi
Ataşehir'de otomotiv servisinde yanan tiner, 5 katlı binayı aleve verdi
GİRİŞ 17.03.2024 12:43 GÜNCELLEME 17.03.2024 12:43

Yangın, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde saat 11.30 sıralarında 5 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, binanın giriş katında bulunan otomotiv servisinde kaynak yapıldığı esnada tinerden dolayı yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm binayı sararken, ihbar üzerine bölgeye farklı ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Tinerin patlama ihtimali üzerine polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları uzaklaştırdı. Çıkan yangında can kaybı ve yaralanan olmazken binada maddi hasar meydana geldi.

BİNA YANARKEN CAMDAN İZLEDİ

Bir bina sakini ise itfaiye ekiplerinin alevlere müdahale ettiği sırada bulunduğu çatı katının balkonundan olanı biteni izledi.

Mahalle sakini Hasan Güntay, “Burası 5 katlı bir bina, altı tamirhaneden oluşuyor. Komşuların imdat diye bağırmasıyla beraber binanın yandığını söylediler. İtfaiye ekibini çağırdık hemen. Bina içerisinde Ramazan dolayısıyla uyuyanlar olduğunu söylediler. Ekipler olaya müdahale ediyor” dedi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!