Tokat’taki feci kazada ölenlerin sayısı 2’ye çıktı

Tokat’ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada olay yerinde vefat eden Nazife Çakmak’ın oğlu Ferhat Çakmak da tedavi gördüğü hastanede hayat mücadelesini kaybetti.

Tokat’taki feci kazada ölenlerin sayısı 2’ye çıktı
Tokat’taki feci kazada ölenlerin sayısı 2’ye çıktı
GİRİŞ 12.04.2024 13:55 GÜNCELLEME 12.04.2024 13:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bayramın birinci günü olan 10 Nisan tarihinde saat 14.00 sıralarında Tokat-Niksar kara yolu Yağmurlu köyü yakınlarında meydana gelen kazada iki araç kafa kafaya çarpışmış, Nazife Çakmak olay yerinde hayatını kaybederken 8 yaralı da kentteki hastanelere kaldırılmıştı.

Kazada otomobil sürücüsü olan Nazife Çakmak’ın oğlu Ferhat Çakmak da ağır yaralı olarak Tokat Üniversite Hastanesine kaldırılmıştı. 2 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Çakmak, doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • harbici 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah taksiratlarini affetsin.o yol tek şerit ve eğri büğrü.eger acele edeyim deyip sollama yaparsan karşıdan gelenle kAfa kafaya giriyorsun.
    Cevapla
  • Aslan 2 hafta önce Şikayet Et
    Cez arttırmak yetmiyor. Kontrolleri arttırın. Başka türlü bu işe çözüm olmuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi