Sivas'ta kamyonet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Sivas'ta, inşaat malzemesi yüklü kamyonetin devrildiği kazada, direksiyon başında uyuduğu öne sürülen sürücü Suriye uyruklu H.D. (35) öldü, 2 kişi yaralandı.

Sivas'ta kamyonet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Sivas'ta kamyonet devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
GİRİŞ 14.04.2024 13:14 GÜNCELLEME 14.04.2024 13:14

Kaza, saat 09.30 sıralarında, Sivas merkeze 18 kilometre uzaklıktaki Boğazkesen köyü mevkisinde meydana geldi.

Suriye uyruklu H.D. yönetimindeki 58 BC 069 plakalı kamyonet, iddiaya göre, sürücüsünün uyuması nedeniyle, yolun sağındaki refüje çarptı. Kontrolden çıkan kamyonet takla atıp devrildi.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü H.D. olay yerinde hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan A.R.A. (59) ve M.A. (60) ise yaralandı.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Sürücünün cenazesi ise aynı hastanenin morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: “Konya raylı sistemi için tarihi başlangıç yapıyoruz”
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...