Bira sarhoş etmeyince mazot içti!
Eskişehir'de sokaktaki parkta içki içen kişi sarhoş olamayınca evine gidip sarhoş olmak için burada tamir işlerinde kullandığı mazottan bir bardak içti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan kişinin hayati tehlikesi bulunuyor.
GİRİŞ 23.11.2009 23:49
GÜNCELLEME 23.11.2009 23:49
Eskişehir'de sarhoş olmak için mazot içtiği iddia edilen bir kişi tedavi altına alındı.
İddiaya göre, Fatih Mahallesi Tezel Sokak'taki parkta içki içen M.A. (23), sarhoş olamayınca eve gitti. M.A, sarhoş olmak için burada tamir işlerinde kullandığı mazottan bir bardak içti.
Bir süre sonra rahatsızlanan M.A, yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi olduğu öğrenilen M.A'nın sarhoş olmak için evde bulunan mazottan bir bardak içtiğini söylediği bildirildi.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
-
FATMA HÜSER 16 yıl önce Şikayet Et???. Henüz 23 yaşında kendinden vazgeçecek kadar sarhoş olamak ya da olmak istemek hangi akla mantığa sığar?Şimdi bu genç ölse ne için ölmüş olacak?Yakını olduklarını söyleyenler sadece hastaneye götürmekle mi yükümlüler?Allahım şu genlere akıl fikir ver Ya Rabbim...Beğen
-
mustafa bulut 16 yıl önce Şikayet Etbenzini. serum olarak takın çabuk iyileşir mazot incelir yok olur benzinle uçar gider.yada patlar.Beğen