2 aracın kafa kafaya çarpışma anı! Video
Tekirdağ'da dün Malkara istikametine giderken aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Selvin Namlı'nın neden olduğu kaza güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Tekirdağ'da dün meydana gelen kazada, Selvin Namlı'nın (28) aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği 59 AH 262 plakalı otomobil İğnecik köyünde görevli öğretmenleri taşıyan Ömer Dinçer'in kullandığı 59 M 1613 plakalı servis minibüsüne çarpmıştı.
Kaza sonucu yolun kenarına savrulan otomobil içerisinde bulunan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen Selvin Namlı'nın annesi Belgin Namlı (46) olay yerinde hayatını kaybetmişti.
Kazada Sevli Namlı ile birlikte öğretmen servisinde bulunan Meltem Çiçek, Atiye Sökük, Abdülhamit Genç ve ağır yaralı olarak tedavi altına alınmıştı.
Serviste bulunan İnecik Köyü İlköğretim Okulu öğrencisi Neşe Midil (13) ve Elif Nur Yorulmaz (13), öğretmenler Kamile Özel, Ahmet Özker, Duygu Ekiz, İsmigül Diken, Turgut Çiftçi, Erdem Demircan, Hakan Oral, Nalan Yılmaz, Sabriye Ayten, Şenel Bekdemir, Meltem Tekdemirkoparan, Bahar Aydık, Sabriye Ayten ve minibüs sürücüsü Ömer Dinçer ise Tekirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
Jandarmanın soruşturma başlattığı kazayla ilgili bugün güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kazanın oluş biçimi ve sonrasında yaşanan can pazarı açıkça görülüyor.
Öte yandan ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Selvin Namlı'nın yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
-
cihan 15 yıl önce Şikayet Etidam edilsin. böyle şöförlere hiç acımadan idam edeceksin o kadar.idam edilecekleri bile edemiyoruz..Beğen
-
çetin yeğin 15 yıl önce Şikayet EtKANAATİMCE İNTİHAR BU !!!!!!!!!. Saygıdeger kardeşlerim 90 km sürattan sonrası bence cinayet sebebi olmalıdır.Bu limiti aşanlar resmen insan öldürmekle hem dünyada hemde ahirette cinayetten yargılanmalıdır.Beğen
-
esmerzen 15 yıl önce Şikayet Ethatalı sollama. dikkat ederseniz minibüs istikametinde, ancak araba hatalı sollamaya giriyor ve sonuç gözler önünde...Beğen
-
MUHAMMET AKSAKAL 15 yıl önce Şikayet EtOTOYOLA BENZEMİYOR. Haberde otoyol deniyor ama yol duble yol sanırım, ölenlere Allahtan Rahmet diliyorum. İnşallah ibret alırızBeğen
-
murat erdoğan 15 yıl önce Şikayet EtGeçmiş olsun.Allah kimseye böyle acıları,kazaları yaşatmasın.. Allah muhafaza insanın başına her an herşey gelebilir.O sebeple dikkatli olmak lazım.Minibüs kendi şeridinde gidiyor.kaza öncesi geçen kamyon da kendi şeridinde gidiyor.Kazaya sebebiyet veren araç ise kamyonu sollayıp öne geçmeyi hesap ederken maalesef hız ve mesafe ayarlamasını yapamamış ya da görememiş.dikkatli bakılırsa minibüs şöförü farkedip kurtarmaya çalışmış,diğer şeride hafif geçmiş ama mesafe yetersiz kalmış.ölenlere rahmet,kalanlara acil şifa dilerim.okuyan ve gören bizlere ise ibret almak düşerBeğen