Mursi'nin gözaltı süresinde katliam değişikliği

Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin tutukluluk süresinin bir ay daha uzatıldığı açıklandı.

Mursi'nin gözaltı süresinde katliam değişikliği
Mursi'nin gözaltı süresinde katliam değişikliği
GİRİŞ 15.08.2013 15:46 GÜNCELLEME 15.08.2013 16:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

3 Temmuz'daki darbe ile devrilen Muhammed Mursi, darbe yönetimi tarafından 'cinayet' ve 'casusluk' suçlamalarıyla bilinmeyen bir yerde tutuluyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 7
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yavuz hırsız ev sahibi bastırırmış casusluk suçlaması yapılan mursi için hangi devlete yapmışki gören yok . çinayet dersen bilinen bildimiz yok . ama yargılayanlar öncelikler israil casusu oldugu gözler önunde çinayet dersen zaten söylemeye gerek yok dunya yapılan katliamı göruyor...
    Cevapla
  • MUHAMMED NUMAN 10 yıl önce Şikayet Et
    kara karga. "Geniş omuzlu bir Arabi başa geçecek." "İyileri öldüren zalim bir Mısırlı hükmedecek" diyor. * "Naim b. Hammad Fiten'de, ve Ebu Cafer, Muhammed b. Ali (r.a.)'dan tahric ettiler. Buyurdu ki: Abbasi, Horasan'a ulaştığı zaman Şarkta boynuz şeklinde bir yıldız çıkar. Bu yıldız, ilk çıktığında Allah Nuh kavmini helak etmiştir. Hz. İbrahim ateşe atıldığında da çıkmıştır. Firavun kavmi yok edildiğinde ve Yahya b. Zekeriya öldürüldüğünde de görülmüştür. Siz o yıldızı gördüğünüzde fitnelerin şerrinden Allah'a sığının. O yıldızın "Doğması Güneş ve Ay tutulmasından sonra olacaktır. Sonra fitneler 'alaca karga' Mısır'da zuhur edinceye kadar devam eder." İŞTE ALACA KARA KARGA FİFİ/SİSİ'si değil mi sizce?
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    MURSİ firavunun kırıntıları darbeciler tarafından "ALLAH" dediği için indirildi....... ...Seçimde % 50 oyla gelince ilk önce tapınılan insan resimlerini indirdi yerine ALLAH yazan ayetleri koydu.O kula kul olmak putlara tapınma değil Hak yolunu seçti darbeciler tarafından bu yüzden indirildi..ama ALLAH bunun hesabını soracak hak baki batıl muhakkak zayi olacak..hesap günü yakında.
    Cevapla
  • kayseriden38 10 yıl önce Şikayet Et
    Sizce deccal çıktımı? Çıkmadımı?. De ki: "Hak geldi, batıl yok oldu. Hiç şüphesiz batıl yok olucudur." (İsra Suresi, 81)
    Cevapla
  • kayseriden38 10 yıl önce Şikayet Et
    mustafa@. Yorumuna canı gönülden katılıyorum.. bide şunu ekleyim bunların hepsi kıyametin alametlerinden.. tek tek çıkıyor.. o yüzden herkesin biran önce kendine çeki düzen vermesi lazım. kendi nefsimede söylüyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı