Gezi'ciler 'direnişçi', Mısır halkı 'terörist'!

Mısır'da dün sabah gerçekleştirilen operasyonun ardından Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi katledilen Müslümanlara "terörist" muamelesi yaptı.

Gezi'ciler 'direnişçi', Mısır halkı 'terörist'!
Gezi'ciler 'direnişçi', Mısır halkı 'terörist'!
GİRİŞ 15.08.2013 13:33 GÜNCELLEME 15.08.2013 16:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Mısır'da dün binlerce insanın ölüp yaralanmasıyla sonuçlanan kanlı operasyon Türkiye'de bazı medya organlarınca manipüle edildi. Başbakan'ın bugün havaalanında da belirttiği gibi sanki İhvan terör örgütü ve orada gösteri yapanları "terörist" gibi gösteren yayınlar yapan medya organları, Gezi Parkı eylemlerini yapanları "direnişçi" diye lanse etmişti. İşte o tv kanallarından biri olan Ulusal Kanal, Mısır'da binlerce insanın katledilmesini görmemekle kalmayıp masum sivil göstericileri terörist diye sunma çabası içine girdi. Aynı gruba ait Aydınlık gazetesi de dünkü katliamı meşru göstermek için 'Silahlı Kalkışma'ya Müdahale' manşetiyle çıktı.

İşte o yayından bir kare:

İşte o manşet:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • oğuzhan 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE Bİ TARAFA BUNLAR Bİ TARAFA. bu kanalları izleyenlerin vay haline
    Cevapla
  • CEMİL BAŞTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Sahte demokratlar . Türkiye'deki, solcu, sosyalist, sosyal demokrat, ulusalcı v.b. grupların gerçek yüzü bu işte. Bunların islam ve müslüman düşmanlığından başka hiç bir düşüncesi ve değer yargısı yoktur. Müslümanların katledilmesinden zevk alacak kadar, soysuz, ahlaksız ve alçaktırlar. Halk bunları iyi tanır ve asla adam yerine koymaz.
    Cevapla
  • mehmet aksüt 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet. Türkiyede çok terörist grup var,çok hain ikiyüzlü grup var.ama hiçbiri işçi partisi ve yayın organları ulusal kanal ve aydınlık kadar rezil olamaz.hainliğin kitabını yazmışlar resmen.Allah düşmanın bile onurlusunu versin.birde bu utanmazlar türk bayraklarıyla dolaşmazlarmı öyle kanıma dokunuyorki.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    sol zihniyetlere göre güya göstericiler terörist ama........ ..Ne hikmetse Erkek,kadın hedef gözetmeksizin kafalarından boyunlarından vurulanlar darbe karşıtları!!??...Aydınlık ve ulusal kanal? "her canlı ölümü tadacak" eninde sonunda ALLAH,ın mülküne düşeceksiniz ,çünkü Dünya yaşamı geçici ebedi olan mahşerdir...işte o zaman siz ALLAH,a nasıl hesap vereceksiniz?.
    Cevapla
  • Halit Yama 10 yıl önce Şikayet Et
    ne var. Başbakan da tam tersini yapıyor. Gezidekiler terörist Mısırdakiler demokrasi yanlısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı