İki asker savunmasız bir kadına vahşice saldırdı

Mısır askerlerinin çocuk, kadın, yaşlı demeden sivil halka yönelik uyguladığı şiddet sosyal medyaya düşen bu fotoğraf ortaya koyuyor.

İki asker savunmasız bir kadına vahşice saldırdı
İki asker savunmasız bir kadına vahşice saldırdı
GİRİŞ 15.08.2013 13:47 GÜNCELLEME 15.08.2013 16:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mısır'da dün gerçekleşen katliamda cunta yönetimine bağlı güvenlik güçlerinin sivil halka yönelik uyguladığı vahşetin boyutunu sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar gözler önüne seriyor.

Fotoğrafta, iki ordu mensubunun elinde jop ve kafalarında kaskla savunmasız bir kadına vahşice saldırdığı görülüyor. İşte o kare:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    mısır. daha da acı olan şu ki o asker israilin askeri değil.belkide o yerte yatan annenin evladıdır o asker. ama nasıl bir psikoloji ise hiç gözünü kırpmadan vuruyor.git israilli askeri öldür desen kaçacak delik arar.biz kınıyoruz asker halka ateş etti diye ama hiç kimse bu konuya dikkat çekmiyor haber 7 bu konu ile ilgili bir yazı yazarsa sevinirim.amerikan askeri orda o katliamı yapsa evet zaten bunlar islam düşmanı yapar deriz ama mısırın askerine ne demeli ha diyebilirsiniz sütü bozuk da var ama bu bu konuyu anlatmaya yetmez milyonlarca mursi taraftarı var o insanların evlatlarıda askere alınıyor bir yiğit er çıkacakmı kendine halkı vur emri veren komutanını vuracak yokmu öyle bir babayiğit.bu nasıl bir mantıktırki itin biri emir veriyor oda gelip anasını jopluyor biri bana anlatsın şunun mantığını
    Cevapla
  • kamil karabulut 10 yıl önce Şikayet Et
    malesef..... malesef mısır da suriye oldu.....yıllarca oradaki müslüman kanının oluk oluk akıtılışını duyacağız....allah bizlere acısın, merhamet etsin, yardım etsin.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı