Hamas'tan Türkiye'ye 'harekete geç' çağrısı

Hamas, İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırıların ardından, Türkiye'ye ''Saldırıları durdurmaya yönelik'' çağrıda bulundu.

Hamas'tan Türkiye'ye 'harekete geç' çağrısı
Hamas'tan Türkiye'ye 'harekete geç' çağrısı
GİRİŞ 14.11.2012 22:45 GÜNCELLEME 14.11.2012 22:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hamas'ın Resmi Sözcüsü Sami Ebu Zehri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'yi, Gazze'de İsrail ordusu tarafından gerçekleştirilen saldırıları durdurmaya yönelik çalışmaya davet etti.

''Türkiye'nin, İsrail saldırılarının önüne geçmesi için diplomatik ve popüler bütün çabasını göstermesini istiyoruz'' diyen Ebu Zehri, Türkiye'nin de bu konuda mesuliyetini üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Ebu Zehri, İsrail'in, Hamas'ın askeri kanat komutanı Ahmed el-Caberi'ye yönelik suikastını, ''Büyük bir savaş suçu'' olarak değerlendirerek, İsrail'in bu suçun bedelini ödemesi gerektiğini dile getirdi.

Ebu Zehri, Filistin halkının Gazze'de düzenlenen İsrail saldırıları karşısında daha da güçlü direniş sergileyeceğini vurguladı.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    zalimin zalimligi zaten her zaman var. aceleye gelmek türkiye icin tehlikeli olur. zamani gelince it-raile karsi zaten hersey yapilacak. arablarin 60li 70li yillarda yaptiklari hatalari türkiyeye kimse yaptirmasin.
    Cevapla
  • Bahadır GENÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    uyumaya devam. gazze gidiyor, kudüs gidiyor, mescid-i aksa yıkılıyor, kabe değişiyor, hemen dibine 72 katlı bina dikiliyor. 772 nin ne özelliği olduğuna dair haberimiz bile yok. açılış için 21.12.12 tarihi veriliyor tamamen masonik. 2+1 =3 1+2 =3 1+2=3 yani 333... 21.12.2012 = 2+1+1+2+2+0+1+2= 11 bu çıkan rakamlar gören gözler için çok şey ifade ediyor. nasıl bir hikaye ve yazarı kim ortaya çıkıyor. büyük israil projesi hikaye daha büyük bir planın parçası bunlar ve biz müslümanlar gs fb euro uefa ab chp akp mhp bdp kürt türk ıvır zıvır birbirimizi yerken onlar bunları rahatlıkla yapıyor. kıyamet alametlerini büyük mucizelerle bekleyenler. neyi bekliyorsunuz. kudüs gitti kabe gidiyor. sahip çıkıyor musunuz? çıkıyor muyuz? bu haberi okuyup bir kaç saat sonra futbol konuşacaksınız belki. neyse uyumaya devam
    Cevapla
  • Nuri OKUR 11 yıl önce Şikayet Et
    geçenlerde batı illerimizde bir kahvehanede. bir köylüm bana dedi.. islamiyet maddi ve manevi güç kaynağı da müslümanlar neden bu kadar perişan? .. bu soruyu sorduğu anda kahvede 22 kişi vardı ve sadece 1 kişi öğle namazından gelmişti... bu ülkeler ne kadar islam ülkesi ve bu insanlar ne kadar müslüman? önce ruhumuzdaki haması liderini öldüren nefsimiz israile dur diyebilecek kadar kurana bağlı olmalıyız ki filistine faydamız olsun. ALLAH sıratı müstakime iletsin. müminleri de nefislerinin ve tağutların şerrinden korusun..
    Cevapla
  • cihat genç 11 yıl önce Şikayet Et
    içim acıdı,acıyor. artık harekete gecelim. her dakika kardeslerımız ölüyor...
    Cevapla
  • Hiçkimse 11 yıl önce Şikayet Et
    içimiz kan ağlasa da,doğrudan bir müdahale için daha vakit var.gücümüzü toplamadan,erken bir hamle yanlış olur.öfkeyle kalkan zararla oturur.ikmalini düzgün yapmadan horozlanana "ahmak" derler.hele şu göktürk yerini alsın... bu uzun soluklu bir mücadele.silah,mühimmat ve donanım eksiğimiz olmamalı.daha önemlisi zihniyet ve iman birliği sağlamak.adım gibi eminim sabah olur olmaz malum borazanlar"sana ne filistinden" şarkısına başlayacaklar.daha iç düzeni sağlamaya vakit var.lakin eli boş oturulmaz tabii,resmi bütün kanallarla uluslararası platformlar çalıştırılmalı,islam ülkeleri artık "tek ses"verebilmeli böyle durumlarda.bu arada her türlü askeri techizatın yeterli ve devamlı olması sağlanmalı.hatta mümkünse tamamen yerli olması.görüldüğü gibi yapılacak çok iş var.şu "ergenekon" dağlarını delip çıktığımız gün,dört bir yana yeniden adalet ve nizamı getireceğiz inşaALLAH ! gelmesi yakın olan da bir işaret verir zahir.hele az daha sabır.sabrın sonu selamettir "şüphesiz ki ALLAH(c.c) sabredenlerle beraberdir" bakara suresi/153.ayet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Sinan Ateş dosyasını ilk buluşmada Bahçeli’ye neden açtı?
Türkiye düşmanı senatör hakim karşısında!