Putin: Suçluları bulup cezalandıracağız

Putin, Paris ve Rus uçağına yönelik terörist saldırılardan sorumlu kişilerin cezalandırılması konusunda Fransa ile anlaştıklarını söyledi.

Putin: Suçluları bulup cezalandıracağız
Putin: Suçluları bulup cezalandıracağız
GİRİŞ 27.11.2015 06:40 GÜNCELLEME 27.11.2015 06:41
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ve Fransa'nın, Paris ve Rus uçağına yönelik terörist saldırılardan sorumlu kişilerin bulunması ve cezalandırılması konusunda müttehit olduklarını açıkladı.

Rusya'yı ziyaret eden Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşmede teröre karşı mücadele konusuna öncelik verildiğini belirten Putin, her iki ülkenin Paris ve Rus uçağı saldırılarından sorumlu kişileri bulup cezalandırma niyetinde olduğunu söyledi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande de, “Bu bizim ortak trajedimizdir. Suçluları bulup cezalandırma niyetinde müttehidiz” dedi.

YORUMLAR 21
  • ali rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan coniler biz cag atlatmış milletiz olmadı bir çag daha atlatırız biz türküz türk tarihi oku iki silahla bu işler olmaz coniler canakkalede de aynıydız şimdide hele fıransa bi bomba patladı ohal yaptınız korkunuzdan dışarı çıkamıyorsunuz savaş sizin neyinize bizde hergun bomba ya tekme atıyoz
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    Esas terorst kim putin ve hollande,sizden daha iyi terorist olmaz,Türkmenlere bomba yagdirin dease atiyormussunuz yediler,bu ayni hareketi cine yap putin bakalim o zaman nereye kacacan,ha sunuda söyliyelim sizden korkan sizin gibi olsun,Türkiye ne ukrayna nede afganistandir bunu böyle bilin,bizde sizin katarinalara inanacak lider yok.
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    Şunu iyi bilin ey Rusya Bizim için şehadet bayram günüdür. Sizin için öyle değil.
    Cevapla
  • cabbar 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan sünepe
    Cevapla
  • Tarik 8 yıl önce Şikayet Et
    Fransa NATO Ülkesi Türkiye'nin yaninda olacagina RUS un yanindalar.NATO da Ne işimiz var Ozaman?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler