İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattı

Offshore hesapları olduğunu kabul eden İngiltere Başbakanı Cameron için binlerce insan istifa talebiyle protesto gösterisi düzenledi.

İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattı
İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattı
GİRİŞ 09.04.2016 20:00 GÜNCELLEME 09.04.2016 20:04
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Binası'nın bulunduğu Downing Street caddesinde toplanan binlerce kişi 'Cameron istifa', ' Vergi kaçakçılığı suçtur' dövizleri taşıyor.Başbakanlık binasının etrafını çeviren insanlar içeri alınmayınca bazı göstericiler binaya taş atmaya başladı. Binanın arka kapısından Cameron'un kaçtığı söylentilerinin ardından hala binada olup olmadığı ise doğrulanamayınca göstericiler binanın tüm giriş çıkışlarını kuşattı.

CAMERON'DAN AÇIKLAMA

Lideri olduğu Muhafazakar Parti'nin başkent Londra'da düzenlenen Bahar Forumu'nda bugünyaptığı konuşmada Cameron, İngiltere gündemine oturan ve adının karıştığı Panamabelgelerine dair açıklamalarına değindi.

İngiliz lider, bu haftanın kendisi için mükemmel geçmediğini dile getirerek, "(Panama belgelerini) Bu konuyu daha iyi bir şekilde ele almam gerektiğini biliyorum. Bu durumun üstesinden daha iyi bir şekilde gelebilirdim. Almam gereken dersler olduğunu biliyorum, öğreneceğim. (Bu konuda) Başbakanlığı ya da isimsiz danışmanları suçlamayın, beni suçlayın" dedi.

YORUMLAR 22
  • Fark var 8 yıl önce Şikayet Et
    Orası ingiltere Türkiye değil
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet Dünyanın kanını emen İngilterinin başbakanı minicik bir şirinlik yapmış... Bu kadarda olmaz
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere referandumunu okuyamayanlar bu olayida okuyamaz.cameron bileti coktan kesildi. avrupa birliginde kalmasini istemeyenler var ingilterenin. cameron israr ederse asimetrik 3 kola saldiri olacagina emin olsunlar buda demektirki berlin paris londra hattina asimetrik saldirilardan kurtulamazlar. derin ve buyuk yara verecek saldrilar gelecektir. en iyisi cameron al bileti cekil geriye.
    Cevapla
  • zulkuf 8 yıl önce Şikayet Et
    büyük balıklar bulanık suda avlanır.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada yok metro ile seyehat ediyor,ekonomide uçuyor,bisklet ile gidip geliyor,kendi arabasını kullanıyor diyerek siyaset yapan foto paylaşan cehapelileri çağırın!!!
    Cevapla
  • Abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimseyi çağırmaya gerek yok ... Bu adam VAMPİR ÜLKE "ingilterenin" BAŞBAKANI .. ONURSUZ HAYSİYETSİZ BİR "KRALLIĞIN" UŞAĞI !!!
    Cevapla
  • ya biz 8 yıl önce Şikayet Et
    "Almam gereken dersler olduğunu biliyorum, öğreneceğim. (Bu konuda) Başbakanlığı ya da isimsiz danışmanları suçlamayın, beni suçlayın" dedi. Acaba bizde böyle söyleyebilecek bir idareci olur mu .. adam mertçe çıkıp söylemiş. bizde olsa darbe yapacaklardı da , iftira idi de, belgeleri polis koydu da, okul yapacaktık da... amannnn neler nelerrrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması