''Rusya saldırı için hazırlık yapıyor''

Polonya Savunma Bakanı Macierewicz, “Rusya’nın agresif eylemleri saldırı için hazırlıktır. Bu konuda açıkça konuşmanın vakti geldi.” dedi.

''Rusya saldırı için hazırlık yapıyor''
''Rusya saldırı için hazırlık yapıyor''
GİRİŞ 19.04.2016 16:10 GÜNCELLEME 19.04.2016 16:13
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Antoni Macierewicz, Polonya’nın Rzeczpospolita gazetesine yaptığı açıklamada, Rus uçaklarının Baltık Denizi'nde uluslararası sularda seyreden Amerikan USS Donald Cook destroyer gemisinin üzerinde tehlikeli şekilde defalarca alçak uçuş yaptığını hatırlatarak, Rusya'nın Baltık Denizi'ndeki eylemlerinin saldırı hazırlığı niteliğinde olduğunu belirtti.

Yakın zamanda yine aynı bölgede bir SU-27 Rus uçağının ABD'ye ait Boeing RC-133 casus uçağına tehlikeli şekilde yakınlaştığını ifade eden Macierewicz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''RUSYA SALDIRI İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR''

“Rusya’nın agresif eylemleri saldırı için hazırlıktır. Bu konuda açıkça konuşmanın vakti geldi. Rusya, NATO’nun doğu kanadını güçlendirmek planını hiç beğenmedi. Moskova, Baltık Denizi’nin kendisine ait, NATO için ise kapalı bir bölge olduğunu göstermek istiyor. Rusya’dan bu tür eylemlerini bekliyordum. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’e de bunu daha önceden söylemiştim.”

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, 11 Nisan'da, Baltık Denizi'nde Kaliningrad'ın 70 deniz mili açıklarında, uluslararası sularda iki Rus SU-24 savaş uçağının, Amerikan destroyerinin yaklaşık 30 metre üzerinde 20 kez alçak uçuş yaptığını açıklamıştı.

YORUMLAR 37
  • Torun 8 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan yorumlar yapılmış ABD nin karşısında maalesef kimse duramaz ABD Çin E set çekmekle meşgul o yüzden Ruslar ne koparsak kardır diyor ama ABD bunu unutmaz olası savaşta Rusya diye bir şey kalmaz
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine size katıldığım başka bir taraf:Evet,amerikada işler iyi gitmiyor.Bu çok iyi bir tespittir.Ama amerka işlerin iyi gitmemesi,amerikanın rusya karşısında caydırıcı gücünü kaybetmesiyle ilgilidir.Ayrıca çin ekonomisi çok hızlı ilerliyor ve çin ekonomisinin 5-10 yla yakın abd ekonomisiyle boy ölçüşecek duruma geleceği yazıyor. Caydırıcı güce gelince,Mesela benim elimde 20 tl var,senin elinde 10 tl var.Benim elimde 20 tl var dye ben en üstün teknojili silahı yaparım diye bir şey yoktur.Senin elinde 10 tl vardır ama sen öyle buluş keşif yaparsınki benim elinde 20 tl olmasına rağmen senin silahın bana meydan okur
    Cevapla
  • VATANSEVER 8 yıl önce Şikayet Et
    rusya kaybedicek ama amerikadada işler iyi gitmiyor savaş yapacak durumda degiller. bir hata yapip birbirlerine duşerlerse harika olur.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin dediiniz nasıl olabilir.Benim param çok diye çok uçak alırım çok tank yaparım falan filan. Ne kadar modren uçağın olursa olsun,adam uçaktan daha az bir maliyette bir füze yapar,bu füze senin 15 tane uçağına bedel olur. Mesela amerikadaki uçaklar 10 tane atom bombasını aynı anda taşıyamaz.Bir veya 2 neyse. Ama rusyada öyle bir füze varki adamlar hem amerikanın servet harcadığı kadar para harmamışlar hem de bu füze 10 tane atomu birden gönderiyor.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Size katıldığım taraflar:Evet,rusya sonuç itibarıyla kaybecektir ama rusya kaybetmeden önce amerka ve avrupayı vuracaktır.Ruslar amerikayı vurduktan sonra avrupada taş üstünde taş bırakmayacaktır.Bu savaştan önce türkiye natodan ayrıldığ için,biz bu rus-avrupa savaşından etkilenmiyoruz.Rusların avrupya ve amerikaya saldırısından önce türkiyenin natodan ayrılması büyük bir rahmet olarak görülecektir. Ruslar amerikaya öyle silahlarla saldırcakki,ve rusların hava savunması o kadar güçlükü,amerika fazla bi şeye cesaret bile edemiyecektir.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklular döneminde yaşamış olan evliyaların evliyası muhiddin arabinin kitaplarını mutlaka inceleyin.Sadece internetten değil.(büyük ve çeşitli kütüphaneler) Mesela Muhidini Arabi,kaç yüzyıl nce rusya önce amerkayı vuracak ve bu şekilde aerikadan avrupaya yardım gitmesini önleyecek,ondan sona almanyanın doğusunu vurmaya başlayacaktır yazıyor.Bugün amerikalı komutanlar ne diyor?Daha önce yazdım.Muhiddin arabinin bazı eserlerinde yzanlar sonradan uydurma şeyle değildir.Bu kitapların basımı tarihi ve kaynakları derinden gelmektedir.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey tesadüf değildir.Amerika genel kurmay başkanları amerikayı yok edecek tek ülkenin nükleer gücüyle rusya olduğunu söylemiştir.Yine amerika kara ve hava kuvvetleri komutanları amerikanın rusya kuzey kore çin ve iran gibi devletlerle teke tek savaşak güçte olmadığını söylemiştir.Mesela bunlar arasından iranı seçelim.Yani amrika ve iran olası savaşında amerikanın iranla başa çıkıp çıkamayacağından emin değiliz diye sözler sarfetmişlerdir. Ayrıca litvanya estonya polonya s.nato ülkeleri rusyanı isterse 36 saatten daha kısa bir süre içinde avrupanın göbeğini işgal edecek güçte olduğunu söylemiştir. Bunlar oyun değildir.Bu söylenenler iş olsun diye masal olsun diye söylenmedi.
    Cevapla
  • batuhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar avrupanin gobegine varirlar ama oradada kalirlar cenaze olarak amma abarttiniz su rusyayi be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler