Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...

Tahsin Küçük Show Tv ekranında yayınlanan Şef Kapımda programı ile seyirci karşısına geçti. Daha önce MasterChef'teki başarısı ile adından söz ettiren İşte Tahsin Küçük'ün eski hali ve diğer detaylar...

Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...
Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...
GİRİŞ 10.07.2023 15:22 GÜNCELLEME 10.07.2023 15:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997'de Kocaeli'de dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur. Şimdilerde 26 yaşındadır. Çocukluk dönemini Kocaeli'de geçirdi. 

İlk ve rota öğreniminin ardından Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. 2019'da Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümünü başarı ile tamamladı. 

Tahsin Küçük

13 yaşında mutfağa giren Tahsin, sektöre bulaşıkçı olarak başladı. MasterChef  2021 yarışması ile ün kazanan Tahsin Küçük tavırları ve başarısı ile halkın takdirini topladı. Tahsin Küçük yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. 

Tahsin Küçük'ün Masterchef macerası

ŞEF KAPIMDA YARIŞMASINI SUNMAYA BAŞLADI

En son katıldığı yarışma programında derece elde eden Tahsin Küçük yeni bir projeye dahil oldu. Tahsin Şef, Şef Kapımda programı ile hafta içi her gün Show TV ekranında seyirci le buluşuyor. 

MASTERCHEF TAHSİN KAÇINCI OLDU?

Tahsin Küçük, Masterchef 2021'de 3. oldu. 

MASTERCHEF ALL STAR'A KATILDI

Tahsin Küçük, 2023'te TV8'de yayınlanan Masterchef All Star'a dahil oldu. 

MASTERCHEF TAHSİN'İN ESKİ HALİ

MasterChef Tahsin 2015'te ‘Ver Fırına’ adlı yemek yarışmasına da katılmıştı.  Tahsin'in 5 sene önceki bu hali oldukça dikkat çekti. 

Tahsin Küçük'ün Ver Fırına macerası

Masterchef Hasan kimdir? Masterchef Hasan kaç yaşındadır ve nerelidir? Masterchef 2'incisi Hasan kimdir? Masterchef Hasan kaç yaşında ve nereli?

YORUMLAR 1
  • Mehmet Yanmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Master şef i in hatalarından birin şimdiki genç lige küpe ve dövme aşılaması.Bunlar olmazsa aşcı olunamaz gibi.ayrıca Tahsine en ufak uyarı yok.çocuk gibi eli devamlı agzında çhijyen sıfır.0 ellede yemek yapıyor.
    Cevapla