Bayhan kimdir? Bayhan kaç yaşında ve nereli? Hayat hikayesi

2003'te ekrana gelen yarışma programı Popstar'ın yıldız yarışmacısı Beyhan en son Paylaş Benimle programında anlattığı hayat hikayesi ile gündem oldu. Bu programda acıklı öyküsünü anlatan Bayhan izleyicide merak uyandırdı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda annesiz kalışının öyküsünü anlatan Bayhan Gürhan kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Bayhan Gürhan'ın hayat hikayesi...

Bayhan kimdir? Bayhan kaç yaşında ve nereli? Hayat hikayesi
Bayhan kimdir? Bayhan kaç yaşında ve nereli? Hayat hikayesi
GİRİŞ 18.03.2022 12:28 GÜNCELLEME 18.03.2022 12:28

Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980'de Adana'da dünyaya geldi. 2013'te çok izlenen yarışma Popstar'da yarışmacı olarak yer alan Bayhan, yeteneği ve özgün tavırları ile dikkat çekti. Yarışmanın ardından birden fazla albüm çıkardı ve oyunculuğa yöneldi.

'Popstar' yarışmasının sonlanmasının ardından 'Hayal Edemiyorum' ismi ile ilk albümünü çıkardı. Daha sonra 2008'de yeniden bir albüm ile müzikseverler ile buluştu. 

Daha sonra oyunculuğa adım atan Bayhan, 2012'de 'Kendimize Doğru' dizisinde rol aldı. Burada uzun süre oyunculuk performansı gösteren Bayhan ardından 'Arif Pancar' isimli filmde rol aldı. 

Sanatçı, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Caz Festivalinde, ünlü caz sanatçısı Frank Sinatra'nın "My Way" ve Andy Williams'ın "A Time for Us" gibi eserlerini seslendirdi.

2013'te ise sokak müzisyenleri ile ilgili 'Benim Yolum' belgesel programının sunuculuğunu yaptı. 2015'te ise Ramazan Ayı süresince TRT İstanbul Kent Radyo'da dinleyici ile buluşan 'Direkler Arası' isimli Radyo tiyatrosunda oynadı. 

BAYHAN EVLİLİK PROGRAMINDA

Öte yandan 2016'da Zuhal Topal'la isimli izdivaç programına evlenmek üzere katılarak, Hanife'ye talip oldu. Şimdilerde ise o evlilik programına evlenmek niyeti ile çıkmadığını itiraf etti. 

İşte ünlü ismin dahil olduğu projeler:

  • 2013 - Popstar (yarışma programı) (yarışmacı)

  • 2013 - Kendimize Doğru (dizi) (oyuncu)

  • 2013 - Arif Pancar (Film) (oyuncu)

  • 2013 - Benim Yolum (belgesel program) (sunucu)

  • 2014 - Ankara'nın Dikmen'i (dizi) (konuk oyuncu)

  • 2015 - Direkler Arası (radyo tiyatrosu) (oyuncu)

  • 2016 - Zuhal Topal'la (evlilik programı) (talip) 

PAYLAŞ BENİMLE'YE KATILDI 

Bu kez de Paylaş Benimle programına katılan Bayhan Gürhan, acıklı hayat hikayesini anlattı. Yurtdışında yaşadıklarını, annesiz kalışını ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşadıklarını anlatırken duygusallaştı. 

Bayhan henüz 2 yaşındayken babası Almanya'ya gitti ve orada başka bir kadın ile evlendi. Annesi ve ablası ile birlikte  yoksul bir dönem yaşadı.

BAYHAN'IN ANNESİ

6 yaşına geldiğinde annesi, Bayhan'ın ve ablasının gözleri önünde intihar etti. Kendini fare zehri içerek zehirleyen annesi, hastaneye kaldırıldı ancak hayata tutunamadı. Annesi intiharından önce fare zehrini Beyhan'a da uzattı, ancak ablası buna engel oldu. Erken yaşta annesini kaybeden Bayhan, çocukluk dönemini babaannesinin yanında geçirdi. Bayhan annesinin intiharı ile kendini bambaşka bir hayatın içinde buldu.

Babasız bir evde büyüyen Bayhan annesinin vefatının ardından Almanya'ya babasının yanına gitti. Orada Türkçe konuşmayı unuttu ve büyük bir yoksulluk yaşadı. Üvey annesi aç bıraktı ve çeşitli baskılar uyguladı. Çevredeki insanların devlet yetkililerine ihbar etmesi üzerine Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. 

Ablası da henüz 2 aylık evliyken geçirdiği trafik kazası sonucunda vefat etti. 

Zorlu bir hayatın içinde kendini bulan Bayhan, 'Kendimle yüzleşmek benim için ağır geçti' sözleri ile duygularını ifade etti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL