Deniz Demir kimdir ve asıl mesleği nedir? Deniz Demir kiminle evli?

29 Ekim'de TRT ana Haberini sunduğu esnada söyledikleri ile gündeme gelen Deniz Demir'in hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Deniz Demir kimdir? Deniz Demir'in eşi de araştırıldı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Deniz Demir kimdir ve asıl mesleği nedir? Deniz Demir kiminle evli?
Deniz Demir kimdir ve asıl mesleği nedir? Deniz Demir kiminle evli?
GİRİŞ 01.11.2022 09:07 GÜNCELLEME 01.11.2022 09:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Deniz Demir, İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Asıl mesleği avukatlıktır. Eğitim hayatının ardından medya sektöründe çalışmaya başladı. İlk tecrübesin, Çocuk Saati isimli programın seslendirmesini yaparak başladı. 

Deniz Demir

TRT KARİYERİ

Sonraki dönemde TRT sınavlarına girdi. Sınavı geçen Deniz Demir, aynı kanalda çalışmaya hak kazandı. Daha sonra TRT yolculuğu başladı. 

18 yıl boyunca TRT'de boy gösterdi. 29 Ekim 2022'de Ana Haber Bülteni'ni sunduğu sırada, yayın akışını ihlal ederek kendi fikirlerini beyan edici bir konuşma yaptı. Toplumun birçok kesimini rahatsız eden bu konuşma sosyal medyada da büyük tepkilere neden oldu.  Bu yayınının ardından TRT kariyeri sona erdi. 

DENİZ DEMİR NE DEDİ?

Deniz Demir, TRT Haber Ana Haberi'ni sunduğu canlı yayında, yayın akışı bozarak şu ifadeleri kullandı:

Bugün Cumhuriyetimizin 99'uncu kuruluş yıldönümüydü. Bizi ümmet olmaktan çıkarıp birey olma bilincini, Cumhuriyet aydınlığını, ilmini armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi sevgi ve saygı ile anarken, Cumhuriyet'i zihninde ve kalbinde yaşayan, yaşatan ve bunu gelecek nesillere aktaran siz bu büyük millet, bu büyük devlet... Atatürk'ün kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın! 29 Ekim kutlu olsun. 

DENİZ DEMİR'İN EŞİ KİM?

Deniz Demir 2013'te kendisi gibi gazeteci olan Metehan Demir ile dünya evine girdi. 

Deniz Demir'in eşi Metehan Demir

YORUMLAR 9
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan kimin ümmeti ise ahirette o şahsiyetle haşrolur (değerlendirilir) ve haşrolduğunuz şahsiyet nereye giderse siz de oraya gidersiniz. Nasip istemekle olur bazen ve bu da öyledir. Hz. peygambere ümmet olmayı zül kabul edenlere Allah hidayet versin ne diyelim.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Metehan Demir akıllı bir insan olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten ümmet olmak her kula nasip olmazsada senin gibilerinse ağzına bile yakışmıyor.
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    At iz it izine karışmış. AKP 20 senedir iktidar, bu kadın gibiler TRT'de de hala haber sunmamalıydı.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    kimin ne oldugu bilmek o kadar kolay degil evde bile ayni aile bir deli manyak cikiyor yada en yakinin o kadar insanin icin de herkesin niyetini nasil bileceksin
    Cevapla
  • ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun gibilerin fişini çekme zamanı geldi herkes attığı adıma dikkat edecek bizler ümmet olma gayesinden ayrılmayacağız inşaallah....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle