Mustafa Cihat kimdir ve kaç yaşındadır? Mustafa Cihat evli mi? Biyografisi

Mustafa Cihat, TRT1 ekranında Ramazan boyunca Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor. Peki Mustafa Cihat kimdir? İşte, merak edenler için Mustafa Cihat'ın bilinmeyen hayatı...

Mustafa Cihat kimdir ve kaç yaşındadır? Mustafa Cihat evli mi? Biyografisi
Mustafa Cihat kimdir ve kaç yaşındadır? Mustafa Cihat evli mi? Biyografisi
GİRİŞ 28.03.2023 16:21 GÜNCELLEME 28.03.2023 16:21

Mustafa Cihat Kasım 1976'da İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ispartalı'dır. Şimdilerde 47 yaşındadır. 4 çocuklu bir ailenin ferdidir. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Mustafa Cihat, ilk ve orta öğrenimin ardından İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Liseye devam ettiği dönemde arkadaşları ile birlikte bir müzik grubu kurdu ve bir radyoda çalıştı. 

Halil Necipoğlu kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halil Necipoğlu'nun bilinmeyen hayatıHalil Necipoğlu kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Halil Necipoğlu'nun bilinmeyen hayatı

Okuduğu ezgilerle tanınmaya başlayan Mustafa Cihat 'Emri Olur' isimli parça ile popüler oldu. 1998'de meslektaşı Eşref ziya ile birlikte Marmara Müzik'i kurdu. 

2002'de ilk albümü olan 'Hüzün Mısraları'nı piyasaya sürdü. Daha sonrasında da albüm çalışmalarına devam etti. 

Osman Egin kimdir ve nerelidir? 7 yaşında hafız olan Osman Egin'in bilinmeyen hayatı! Osman Egin kimdir ve nerelidir? 7 yaşında hafız olan Osman Egin'in bilinmeyen hayatı!

Mehmet Ali Sarı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Mehmet Ali Sarı Hoca’nın bilinmeyen hayatıMehmet Ali Sarı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Mehmet Ali Sarı Hoca’nın bilinmeyen hayatı

Mustafa Cihat, bir dönem Diyanet İşleri Başkanlığı Radyosu Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 

Ayrıca şimdilerde TRT ekranında yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır. 

MUSTAFA CİHAT EVLİ Mİ?

Mustafa Cihat Kılıç evlidir. Mustafa Cihat'ın eşi ise psikolog, yazar, sunucu ve konuşmacı Tuba Kılıç‘tır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL