İrfan Uzun kimdir ve nerelidir? Adalet Birlik Partisi Cumhurbaşkanı adayı İrfan Uzun’un biyografisi...

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun da 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olan isimlerden biri. Peki İrfan Uzun kimdir? İşte, merak edenler için İrfan Uzun hakkında tüm bilinmeyenler...

İrfan Uzun kimdir ve nerelidir? Adalet Birlik Partisi Cumhurbaşkanı adayı İrfan Uzun’un biyografisi...
İrfan Uzun kimdir ve nerelidir? Adalet Birlik Partisi Cumhurbaşkanı adayı İrfan Uzun’un biyografisi...
GİRİŞ 30.03.2023 00:50 GÜNCELLEME 30.03.2023 00:50

İrfan Uzun, 4 Temmuz 1975’te Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Trabzon Köprübaşılı'dır. Şimdilerde 48 yaşındadır. Annesinin adı Ayşe, babasının adı Hasan'dır. Ailesinin en küçük ferdidir. 

Çocukluk dönemini Zonguldak'ta geçiren İrfan Uzun, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul'a yerleşti ve İstanbul Paşabahçe Ferit İnal Lisesinden mezun oldu. 

Sinan Oğan kimdir ve nerelidir? Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın bilinmeyen hayatı! Sinan Oğan kimdir ve nerelidir? Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın bilinmeyen hayatı!

İrfan Uzun

Lise eğitiminin ardından Beykent Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunu tamamladı. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Banka ve Sigortacılık ve Brussels Capital Üniversitesi Yazılım Uzmanlığı Bölümünden mezun oldu. 

1995'te Uzun Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited şirketini kurdu. 2013'te Sigorta Aracıları ve Acenteler Dernek Başkanı olarak görev başladı. Uzun yıllar boyunca buradaki görevine devam etti. Bunun yanı sıra birçok sivil topluk kuruluşunda rol aldı. 

İrfan Uzun biyografisi

Ahmet Özal kimdir ve kaç yaşındadır? Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın bilinmeyen hayatı…Ahmet Özal kimdir ve kaç yaşındadır? Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın bilinmeyen hayatı…

İRFAN UZUN'UN SİYASİ HAYATI

İrfan Uzun 9 Ekim 2015'te Adalet ve Birlik Partisi'ni kurdu. Kurulduğu günden beri Adalet ve Birlik Partisi'nin Genel Başkanlığı görevini yürütmektedir.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden aday oldu. 

İRFAN UZUN EVLİ Mİ?

İrfan Uzun evlidir. Sevcan Uzun ile hala devam eden bu evliliğinden 2 çocuğu bulunmaktadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL