Masterchef Batuhan kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Batuhan kaçıncı oldu? Oynadığı diziler

Masterchef Batuhan Bayır, yarışmadan elendikten sonra gündem olan isimler arasında yer aldı. Masterchef izleyicilerinin birçoğu Masterchef Batuhan'ın hayatına ilişkin bilgileri merak etti. İşte araştıranlar için Batuhan Bayır'ın biyografisi...

Masterchef Batuhan kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Batuhan kaçıncı oldu? Oynadığı diziler
Masterchef Batuhan kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Batuhan kaçıncı oldu? Oynadığı diziler
GİRİŞ 25.12.2023 09:26 GÜNCELLEME 25.12.2023 09:26

Masterchef Batuhan 1997'de Muğla'da dünyaya geldi. Tam adı Batuhan Bayır'dır. Aslen Mersinli'dir. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Mersin'de geçiren Batuhan Bayır, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Su Ürünleri Bölümünde ve Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. 

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi... Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi...

Batuhan Bayır

Yemek yapmaya oldukça meraklı olan Bayır, Özyeğin Üniversitesi'nde Le Cordon Blue İstanbul'da Mutfak Sanatları Şef eğitimi aldı. Daha sonrasında ise İzmir'de bir restoranda çalışmaya başladı.

Sonraki dönemlerde İstanbul'a yerleşti ve bir restoranda şef olarak görev yapmaktadır. Ayrıca sosyal medya üzerinden yemek tarifleri hazırlayıp sunduğu videolar paylaşmaktadır. 

Masterchef Rıfat kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Rıfat kaçıncı oldu? Masterchef Rıfat kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Rıfat kaçıncı oldu?

Masterchef Batuhan Bayır

MASTERCHEF' KATILDI

2018'de Masterchef'e konuk olarak gelen Batuhan Bayır, genç yaşındaki başarılı mesleki hayatıyla jürilerin dikkatini çekti ve onların daveti üzerine, bir sonraki senede Masterchef'e katıldı. Batuhan Bayır Masterchef 2019'da yarıştı. 

Masterchef 2018 finalisti Kerem'in de çocukluk arkadaşıdır. 

MASTERCHEF BATUHAN KAÇINCI OLDU? 

Masterchef Batuhan kendi yarıştığı dönemde 5. oldu. 

MASTERCEF ALL STAR'A KATILDI

Batuhan Bayır 2023'te TV8'de ekranında All Star formatı ile yayınlanan Masterchef'e dahil oldu. All Star2dan 8. olarak elendi. 

Batuhan Bayır'ın biyografisi

MASTERCHEF BATUHAN'IN OYNADIĞI DİZİLER

  • Aşkın Tarifi (2021) 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL