Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?

Özgür Volkan Ağar, Ticaret Bakan Yardımcısı olarak atandı. Yapılan tüm atamalar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu durum sonrasında Bakan Yardımcı Özgür Volkan Ağar hayatı merak edildi. Peki Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?

Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?
Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?
GİRİŞ 22.06.2023 12:12 GÜNCELLEME 22.06.2023 12:12

Özgür Volkan Ağar hayatı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Ticaret Bakan Yardımcısı olarak Özgür Volkan Ağar atandı. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan'ın biyografisi internette sorgulanıyor. İşte Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar'ın hayatı...

BAKAN YARDIMCISI ÖZGÜR VOLKAN AĞAR KİMDİR?

Özgür Volkan Ağar, 1972 yılında Ankara'da doğdu. Ağar ilkokulu, orta okulu ve liseyi Ankara'da okudu. 1994 yılında  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü tamamladı. Ağar, yüksek lisans eğitimini Carnegie Mellon Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi üzerine Amerika'da yaptı.

1996 YILINDA ÇALIŞMA HAYATINA BAŞLADI

Özgür Volkan Ağar, Ocak 1996 tarihinde T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İthalat Genel Müdürlüğü’nde Dış Ticaret Uzman Yardımcısı olarak görev aldı. 1999 yılında İthalat Genel Müdürlüğü’nde Dış Ticaret Uzmanı, 2005 yılında İhracat Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü, 2007-2009 yıllarında Gürcistan Batum Başkonsolosluğu’nda Ticaret Ataşesi olarak çalışan Ağar, 2009 yılında İhracat Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaptı.

2016 YILINDAN İTİBAREN TİCARET BAKANLIĞI'NDA ÇALIŞIYOR

2010 yılında Ekonomi Bakanlığı’nda İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini yerine getiren Özgür Volkan Ağar, sonra Ocak 2016 yılından itibaren altı yıl Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü görevini sürdürdü.

TİCARET BAKANI YARDIMCI OLARAK ATANDI

17 Mart 2022 tarihinde Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Özgür Volkan Ağar, Haziran 2023 yılında hâlen Ticaret Bakan Yardımcısı  olarak görevini sürdürüyor.

Evli ve 3 çocuk babası olan Bakan Ağar, İngilizce bilmektedir.

 Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan kimdir? Ömer Fatih Sayan kaç yaşında, nereli? Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan kimdir? Ömer Fatih Sayan kaç yaşında, nereli?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL