Mahmut Gürcan kimdir, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan nereli?

Mahmut Gürcan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak atandı. Yapılan tüm atamalar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu durum sonrasında Bakan Yardımcı Mahmut Gürcan hayatı merak edildi. Peki Mahmut Gürcan kimdir, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan nereli?

Mahmut Gürcan kimdir, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan nereli?
Mahmut Gürcan kimdir, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan nereli?
GİRİŞ 22.06.2023 13:39 GÜNCELLEME 22.06.2023 13:39

Mahmut Gürcan hayatı araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı olarak Mahmut Gürcan atandı. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın biyografisi internette sorgulanıyor. İşte Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın hayatı...

BAKAN YARDIMCISI MAHMUT GÜRCAN KİMDİR?

Mahmut Gürcan, 1966 yılında İstanbul'da doğdu. Gürcan ilkokulu, orta okulu ve liseyi İstanbul'da okudu. 1988 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İktisat Bölümü'nü tamamladı.  Gürcan, 1989-1990 yılları arasında "Anglo Scholl of English" okulunda İngilizce dil eğitimi aldı.

 Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan kimdir? Ömer Fatih Sayan kaç yaşında, nereli? Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan kimdir? Ömer Fatih Sayan kaç yaşında, nereli?

1988 YILINDA ÇALIŞMA HAYATINA BAŞLADI

Mahmut Gürcan, 1988 yılında aile şirketinde gözlük üretim faaliyeti ile iş hayatına adım attı. Gürcan, imalatını yaptığı gözlükler yurt içi satışlarının dışında Singapur, Hong Kong, Romanya, Rusya, Çekoslovakya, Macaristan, Ukrayna vb. ülkelere ihracatını da gerçekleştirdi. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren ve kurucusu olduğu aile şirketi 2002 senesinden itibaren faaliyetine devam etmektedir. Gürcan'ın yönetim kurulu başkanlığını da yaptığı bu şirket Almanya, İtalya, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Rusya gibi ülkelere ihracat yaparak alanında çalışmaktadır.

AKTİF SİYASİ HAYATI OLDU

Mahmut Gürcan, 1992'de Refah Partisi Bakırköy İlçesi Yeşilköy Mahalle Başkanı göreviyle siyasi hayatına başladı. Daha sonra Refah Partisi Bakırköy İlçe Başkan Yardımcılığı, Fazilet Partisi Bakırköy İlçe Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı Kurucu Üyeliği, AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği, 3 dönem AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı, 2 ve 3. Olağanüstü Kongrelerde yapılan seçimle AK Parti Genel Merkez MKYK Üyeliği, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nda danışmanlık, AK Parti Genel Merkez İstanbul 3. Bölge Koordinatörlüğü, AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörlüğü, mali ve idari işlerden sorumlu AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevlerinin yanı sıra Ağrı, Şanlıurfa ve Danimarka seçim koordinasyon merkezlerinin başkanlığını da yaptı.

Ayrıca İstanbul Ticaret Odası Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Üyeliği, MÜSİAD Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Üyeliği, Ensar Vakfı Üyeliği bulunmaktadır.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI YARDIMCI OLARAK ATANDI

Evli ve 3 çocuk babası olan Bakan Mahmut Gürcan, İngilizce bilmektedir.

Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?Özgür Volkan Ağar kimdir, kaç yaşında? Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar nereli?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL