Münir Karaloğlu gerçekte kimdir? İçişleri Bakanı Yardımcısı nereli, yaşı kaç? Biyografisi

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre İçişleri Bakanı Yardımcısı seçilen Münir Karaloğlu'nun hayatı merak konusu oldu. İşte, konuya yönelik ayrıntılı bilgiye erişmek isteyenler için Münir Karaloğlu'nun biyografisi...

Münir Karaloğlu gerçekte kimdir? İçişleri Bakanı Yardımcısı nereli, yaşı kaç? Biyografisi
Münir Karaloğlu gerçekte kimdir? İçişleri Bakanı Yardımcısı nereli, yaşı kaç? Biyografisi
GİRİŞ 26.06.2023 10:19 GÜNCELLEME 26.06.2023 10:19

Münir Karaloğlu, 1964'te Rize'nin Çayeli ilçesinde hayata gözlerini açtı. İçişleri Bakanı Yardımcısı unvanıyla yeni görevine getirilen Münir Karaloğlu aslen Rizelidir. Lisans eğitimini 1989'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden tamamlayarak mezun oldu.

Ömer Faruk Yelkenci kimdir? Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci kaç yaşında?Ömer Faruk Yelkenci kimdir? Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci kaç yaşında?

Evli ve iki çocuk babası olan Münir Karaloğlu, sırasıyla Karakeçili Kaymakam Vekilliği, Harran, Çekerek, Reşadiye Kaymakamlıkları ve Kırklareli Vali Yardımcılığı görevini icra etti. İlerleyen dönemlerde ise İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinde etkin bir şekilde faaliyetler yürüttü.

VAN, BURSA VE ANTALYA VALİSİ OLDU

11 Haziran 2009 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı doğrultusunda ''Van Valisi'' unvanıyla çalışmalarda bulundu. 4 Ağustos 2013 tarihli 28728 sayılı kararnameye göre de ''Bursa Valisi'' olarak görevde bulundu. Öte yandan 1 Haziran 2016 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ''Antalya Valisi'' olarak görevinin başına geçti.

Mehmet Sağlam kimdir ve aslen nereli? İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın hayatı!Mehmet Sağlam kimdir ve aslen nereli? İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın hayatı!

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

10 Haziran 2020 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 12 Mayıs 2022 Tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 'Mülkiye Başmüfettişi' görevini üstlendi.

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz kimdir? Nazif Yılmaz nereli, kaç yaşında?Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Nazif Yılmaz kimdir? Nazif Yılmaz nereli, kaç yaşında?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL