Rüyada kertenkele görmek ne demektir? Rüyada kertenkele yavrusu görmek ne anlama gelir?

Rüyada kertenkele görmek, en genel tanımıyla rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunlarına işaret eder. Rüyayı gören kişinin kötü niyetli kişilerden dolayı canının sıkılacağına ve bunun da üzerine bazı sağlık problemlerinin geleceğine yorumlanır. Peki rüyada kertenkeleden korkmak neye işaret eder?

Rüyada kertenkele görmek ne demektir? Rüyada kertenkele yavrusu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kertenkele görmek ne demektir? Rüyada kertenkele yavrusu görmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 15.11.2022 11:33 GÜNCELLEME 15.11.2022 11:33

Rüyada kertenkele görmek pek de hayırlı olmayan bir rüya olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bir takım sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder. Rüyada kertenkele görmek aynı zamanda insan ilişkilerinde tatsız olayların üst üste gelmesine ve bundan dolayı da rüya sahibinin canının sıkılacağına yorumlanır. Rüyada kertenkele görmek genel olarak can sıkıcı haberlere işaret etse de rüyayı gören kişinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak değişkenlik gösterir. İşte rüyada kertenkele görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

Rüyada büyükçe bir kertenkele görmek rüya sahibinin güçlü bir düşmanının olacağına delalet eder. Rüyada görülen büyük kertenkele, kimsenin sevmediği ve tasvip etmediği bir kimsenin rüya sahibine musallat olacağına yorumlanır. 

Rüyada Kertenkele Isırması

Rüyada kertenkelenin ısırdığını görmek, rüya sahibinin çevresinde sözüne güvenilmez insanların varlığına işaret eder. Rüya sahibinin rahatsız eden bazı kişilere delalet etmektedir. 

Rüyada Renkli Kertenkele Görmek

Rüyada çok renkli kertenkele görmek, rüya sahibinin çevresindeki kötü niyetli ve dedikoducu insanların varlığına delalet eder. Rüyada renkli kertenkele görmek, rüya sahibinin dedikodusu yapan ve arkasından iş çeviren kişilere yorumlanır. 

Rüyada Kertenkeleden Korkmak

Rüyada kertenkeleden korktuğunu görmek, rüya sahibinin içine sinmeyen ilişkilerini bitireceğine işret eder. Rüyada kertenkeleden korktuğunu gören kişinin sorunlarından kurtulmak için elini taşın altına koyacağına işaret eder. 

Rüyada Kertenkele Öldürmek

Rüyada kertenkele öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin kötü niyetli kimselerden kurtulacağına ve çok keskin bir hamleyle kendisine zarar vermeye çalışan herkesle ilişkisini keseceğine delalet eder. Rüyada kertenkele öldürdüğünü gören kişinin yaşadığı herhangi bir sağlık sorununun da yakın zamanda biteceğine ve eski sağlığına kavuşacağına yorumlanır. 

Rüyada Evin İçinde Kertenkele Görmek 

Rüyada evde kertenkele görmek, rüya sahibinin yeni birilerini hayatına alacağına ancak bu kişiler yüzünden mutsuz olacağına yorumlanır. Rüyada kertenkele gören kişinin çevresindeki insanlar yüzünden keyfinin kaçacağına delalet eder. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kertenkele Görmek

Nablusi: Rüyada görülen kertenkele, halkın malına hile yapan uyanık bir kimseye işaret eder. Rüyada kertenkele gören kimse, hastalanır. Bazı tabirciler, kertenkele, kötü ve melun bir kimsedir. Zira kertenkele sureti değişmiş olan şeylerdendir, denilmiştir.
Kertenkele kendisinden vahşet duyulan korkunç bir adama delalet eder. Bazen de kertenkele görmek, kazançta olan şüpheye veya şüpheli bir adama delalet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!