Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail'in bugün başlatmış olduğu Gazze operasyonu, bu ülkenin saldırgan politikalarının son örneğini teşkil etmektedir. İsrail'in bu saldırısını şiddetle kınıyoruz" denildi.

Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki
Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki
GİRİŞ 14.11.2012 22:25 GÜNCELLEME 15.11.2012 00:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in bugün başlatmış olduğu Gazze operasyonu şiddetle kınandı. Açıklamada, "İsrail'in bugün başlatmış olduğu Gazze operasyonu, bu ülkenin saldırgan politikalarının son örneğini teşkil etmektedir.

İsrail'in bu saldırısını şiddetle kınıyoruz ve derhal durdurulmasını talep ediyoruz. Daha önce de çeşitli vesilelerle açıkladığımız üzere, İsrail dahil hiçbir ülke uluslararası hukukun üzerinde değildir. Bu itibarla, İsrail'in saldırısına karşı uluslararası toplumun gereken tepkiyi göstermesinin elzem olduğunu düşünüyoruz.

İsrail'in bu saldırılarının bir an önce durdurulması için uluslararası toplumu ve Birleşmiş Milletler'i gereken girişimlerde bulunmaya davet ediyoruz. Türkiye olarak, mazlum Gazze halkıyla dayanışmamız bundan sonra da devam edecektir" ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 6
  • süleyman ÇAKIR 11 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun siyonizm. alçak israil, bu kınama açıklamalarına eminim ".ıçıyla" gülüyordur. israil tek bir şeyden anlar, o da güç, kuvvet, müeyyide. sen milyon açıklama yapsan adam için kasımpaşa!!!
    Cevapla
  • İSMAİL TAHA COŞKUN 11 yıl önce Şikayet Et
    kınamakla olmuyor davutoğlu!!!. sen eğer konya taşkent çocuğuysan çık meydana kendin bi açıklama yap israil i tehdit et filistinin yanındayız de neden korkuyosunuz hak söyleyin!!!! her hak yer yerde söylenmez tabiki ama burası o yer değil emin olun !!!
    Cevapla
  • yilmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    kinadik. kinadik
    Cevapla
  • Bekir Kösem 11 yıl önce Şikayet Et
    öleceksek. öleceksek bu yolda ölelim. durdurun şu yahudileri, ne çektiysek bunlardan çektik çekiyoruz.
    Cevapla
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar cahil olma mavi marmaradan sonra silah alımı le ilgili tüm bağları kopardık. zaten koptuğu için harıl harıl yerli silah üretiyoruz. sen 5 yıldır uyuyordunda yeni mi uyandın bihabersin haberlerden yorum yapıyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail askerleri, bir camiyi havaya uçurdu: Alçaklar o anları keyifle paylaştı
Kim Jong silah fabrikası gezdi: Hedefi 12'den vurdu!