Rusya, DAEŞ'i 'en yeni' füzeleriyle vurdu!

Rusya Savunma Bakanlığı, Tu-95MS tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'deki DAEŞ hedeflerini en yeni X-101 tipi kruz füzeleriyle vurduğunu açıkladı.

GİRİŞ 05.07.2017 16:57 GÜNCELLEME 05.07.2017 18:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, Tu-95MS tipi uzun menzilli bombardıman uçaklarının Suriye'deki DAEŞ hedeflerini en yeni X-101 tipi kruz füzeleriyle vurduğunu açıkladı.

Bakanlık, Hama-Humus sınırında bulunan hedeflere düzenlenen bombardımanda üç büyük silah ve mühimmat deposuyla Hama'nın Akerbat kasabasındaki komuta merkezinin imha edildiğini belirtti.  

"ATIMLAR YAKLAŞIK BİN KİLOMETRE MESAFEDEN YAPILDI"

Rus haber ajansı Sputnik'ye yer alan habere göre, söz konusu noktaların imha edildiğinin objektif izleme verileriyle teyit edildiğini de belirten bakanlık, atımların yaklaşık bin kilometre mesafeden en yeni X-101 tipi kruz füzeleriyle yapıldığını vurguladı.

"TU-95MS'LER GÖREVLERİNİ TAMAMLADIKTAN SONRA ÜSLERİNE GERİ DÖNDÜ"

Bakanlık, Rusya'daki üslerinden havalanan ve Hmeymim üssündeki Su-30 savaş uçakları tarafından hava koruması sağlanan tüm Tu-95MS'lerin görevlerini tamamladıktan sonra üslerine geri döndüğünü belirtti. 

YORUMLAR 6
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm dünya yeni silahlarını deniyorlar.ortadoğu deneme tahtasına döndü malesef.
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz suriye santrancinda taslari iyi kullanmali yani deas i vurmak demek ABD yi ve örtülü planlarini vurmak demek ülkemiz direk olarak suriyede etkin degil ama rus ya ile startejik calismalarla cok is yapilabilir abd nin deas bahanesiyle ypgpkk ikinci siyonist devletcik plani ni patlatabilirler iran esed icin zaten yardim eder birde abd düsmanligini körüklersen iran cosacaktir tabii esedi dile dolamktan uzak kalinmali
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    inanmiyorum, onlar binlerce türk kardesimizin evlerini yiktilar, dasesh mi vuruyorlar?! yokcanim onlaran hizmet ettiler türk kardeslerimizi ezip, SON PEYGAMBER A.S. UYARMISTI "TÜRKLERE DOKUNMAYIN!"
    Cevapla
  • ufuk 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım sizde, hem ticaret hem ziyaret yapın yeni tip füzelerinizi deneyin...
    Cevapla
  • sağ kanad elemanı 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar silah sistemlerini deniyor ya la:((
    Cevapla
  • SAKARYALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordun paşam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...