Theresa May’in hareketi alay konusu oldu!

İngiltere Başbakanı Theresa May, Prens William’ı selamlarken yaptığı garip reverans yüzünden eleştiri yağmuruna tutuldu.

Theresa May’in hareketi alay konusu oldu!
Theresa May’in hareketi alay konusu oldu!
GİRİŞ 24.06.2018 15:21 GÜNCELLEME 24.06.2018 15:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

The Independent'in haberine göre May, 21 Haziran perşembe günü Nottinghamshire'deki yeni rehabilitasyon merkezi ziyareti sırasında Prens William ile tokalaşırken reveransı abarttı.

Kraliyet ailesi sözcüsü, görgü kurallarının kraliyet ailesi üyeleri karşısında derin olmayan reverans veya başın öne doğru eğilmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak bunun zorunlu olmadığı ve "her bir kişinin şahsi seçimi" olduğu da belirtiliyor.

 

 

İnternet kullanıcıları ayrıca May'in reverans yaparken kambur durduğuna ve bunun teknik açıdan doğru olmadığına dikkat çekti.

Twitter takipçilerinden biri, "Reverans yapmaya çalışan Theresa May, kesinlikle tüm bu hafta boyunca gördüğüm en komik şey" diye yazdı.

Bir diğeri, "Bu reveransı gördükten sonra İngiliz olduğuma utandım" diye ekledi.

YORUMLAR 26
  • Trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    yere yapış yere
    Cevapla
  • mezzo 5 yıl önce Şikayet Et
    Krallık var isterse eylesin yoksa paspas olur
    Cevapla
  • aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    utanin da gorutulere baksana kula kul oluyorlar gecmisinizde ayni sanki bi bumu dah beterleri var gecmislerinde genclerin kanini icen kiralarida hatorlan butun batinin gecmisinde ne insanlik nede sevgi ve duzen hic birsey yok cehaletten baska osmanliyi yikarken dunyanin en ihdisamli medeniyetini de yiktiklarini biliyorlardi temizligi insanligi duruslugu herseyi osmanildan biraz ogrendiler ama tm deyil asla yetisemeyeceklerini biliyorlar bunlarda medrniyet diye kirintisi bile yoktu osmanli muzukle ru hastalarini eyitirken bunlar ruh larina seytan kacti diyerek yakarak doverek olduruyorlardi simdi basimiza medeni kesildiler ama ici bos
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    teresa seçimi kazandıktan sonra başbakanlık dosyası kraliçenin onayında aylarca bekletildi nice sonra kraliçe onayladı da öyle göreve başladı dünyanın en demokratik ülkesi olduğu yalanını utanmadan söylemeye devam ediyorlar krallıkla yönetilen ülkelere demokrat değil soytarılık denir bunlar da kraliçenin soytarıları halkı da ahmak ve bunak dır. Kral çıplak kral çıplak kral çıplak...
    Cevapla
  • dogrusu 5 yıl önce Şikayet Et
    demokrasinin gerçekte var olmadığını gösteren bir hareket.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü