İran'da gündem Trump! Fena dalga geçtiler

İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Trump’ın BM konuşması sırasında gelen gülüşmelerin ABD’nin artan yalnızlığının göstergesi olduğunu söyledi.

İran'da gündem Trump! Fena dalga geçtiler
İran'da gündem Trump! Fena dalga geçtiler
GİRİŞ 26.09.2018 14:24 GÜNCELLEME 26.09.2018 14:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, ABD Başkanı Donald Trump’ın dün New York’taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma hakkında yorum yaptı.

Fars News’in haberine göre Caferi, ''Gülüşü duydunuz ve gördünüz. Bu alaycı gülüş, harap olan çehreniz ve Amerika'nın artan yalnızlığı hakkında bir mesaj. Bu büyük bir siyasi rezalet'' ifadelerini kullandı.

 

 

ABD Başkanı Donald Trump, dün Birleşmiş Milletler’in 73’üncü Genel Kuruluna hitap ederken ilginç bir çıkış yapmıştı. Trump’ın ''Benim yönetimim altında ABD, tarihinde en fazla gelişmeyi kaydetti'' sözü üzerine, dünya liderleri yüksek sesle gülmeye başlamıştı. Trump şaşırarak, ''Bu tepkinizi beklemiyordum'' diyerek konuşmasına devam edebilmek için yükselen kahkahaların sona ermesini beklemişti. 

YORUMLAR 1
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Bundan 4-5 yıl önce İran PKK ile anlaşma yaparak "Size dokunmayacağız, Türkiye'ye odaklanın" türünden bi anlaşma yapmışlardı. Aynı dönemde de "din komşumuz İran'ın nükleer yaptırımlarına karşı ambargo ve yaptırımlara biz her ortamda karşı çıkarken" üstelik. İran'lı kardeşlerimizden "ya olduğu gibi görünmeleri, ya da göründüğü gibi" olmalarını isteme zamanı geldi galiba...!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor