Üst düzey komutanlarını topladı: İsrail ile savaşabiliriz!

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bir toplantıda üst düzey komutanlarına terör devleti İsrail ile savaşın mümkün olduğunu söyledi.

Üst düzey komutanlarını topladı: İsrail ile savaşabiliriz!
Üst düzey komutanlarını topladı: İsrail ile savaşabiliriz!
GİRİŞ 21.04.2019 09:51 GÜNCELLEME 21.04.2019 09:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Lübnan merkezli Hizbullah örgütünün lideri Hasan Nasrallah bir toplantıda üst düzey komutanlarına terör devleti İsrail ile savaşın mümkün olduğunu söyledi.

Bu toplantıya katılan gazeteci Elijah Magnier; konuşmaya ilişkin ayrıntıları bir makalede yayınladı.

Magnier, “Dün gece, üst düzey komutanlarla özel bir toplantı sırasında Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail’le olan savaş olanaklarının bu yaz çok yüksek olduğuna inanıyor” dedi.

Perşembe günü, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Kuzey Genel Komutanı Yoel Strick, Ynet Haber’e yaptığı açıklamada, İsrail’e sızmaya kalkışırlarsa Hizbullah’ı imha edeceğini söyledi.

“Elbette, bunun olmasına izin vermeyeceğiz. Bu planları yerine getireceğiz. Bu sadece bizim için bir tehdit değil, aynı zamanda bir fırsattır, çünkü en iyi savaşçılarını Güney’e yönelttiler. Onlarla yüzleşeceğiz ve sonuçtan hiç şüphem yok ” dedi.

Strick, Hizbullah’ın saldırıya geçmesi durumunda İsrail’in tüm Lübnan’ı ülke içinde barındırdığı için ceza olarak savaşa sokacağını ekledi.

İsrail ve Hizbullah’ın en son savaşa girdiği tarih 2006 idi; o zamandan beri savaş yaşanmadı.

YORUMLAR 6
  • Bos laf 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapin ozaman cok konusmayin, rahmetli sehit saddam vururum dedi ve yapti! Sizde biraz cok degil erkek olun ve agzinizdan cikani yapin!
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    aşagıdan hamas yukarıdan hizbullah
    Cevapla
  • ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    iran in usagi, hizbuliran in bos laflari
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 5 yıl önce Şikayet Et
    israil yıllardır katliam yapıp sbd ye sırtını dayayıp insanlara zulüm yapıyor hizbullah islam ülkelerinden destek alıp israili çökertmesi gerekirdi.suudiarabistan-bae kafir sevici olup israile destek veriyor
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ingiliz derin devletinin dünyaya yaydığı ekonomik krizin ve terörün çözümü bir lider etrafında toplanarak islam birliğini kurmaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!