Trump'tan korkutan açıklama! Yok olursunuz

ABD Başkanı Donald Trump, İran ile savaş istemediğini fakat olası bir savaşta İran'ın "yok olmayla karşı karşıya kalacağını" söyledi.

Trump'tan korkutan açıklama! Yok olursunuz
Trump'tan korkutan açıklama! Yok olursunuz
GİRİŞ 22.06.2019 17:32 GÜNCELLEME 22.06.2019 17:32
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cuma günü NBC'ye konuşan Trump, ABD'nin müzakerelere açık olduğunu fakat İran'ın nükleer silahlara kavuşmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

 

 

Trump, İran'ın ülkesine ait bir insansız hava aracını düşürmesinin ardından dün gece misillemede bulunmaya hazır olduklarını ancak planlanan saldırıyı 10 dakika kala durdurduğunu söyledi.

3 ayrı hedefi gözlerine kestirdiklerini belirten Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kaç kişi ölecek diye sordum. Generalin yanıtı 150 kişi efendim oldu" dedi. Donald Trump aldığı yanıt üzerine saldırıyı durdurma kararı aldığını, zira bunun insansız bir hava aracını düşürmeye verilecek orantılı bir karşılık olmayacağını söyledi.

 

 

KAYNAK: BBC TÜRKÇE
YORUMLAR 36
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin yok olacağına ALLAH Karar verir ey kafir.
    Cevapla
  • çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    irana saldırmak isteseydi çoktan yapardı. dertleri iran deyil biziz sünni müslümanlar. en büyük örneğide ırakdır şuan ırak iranın arka bahçesi suriye keza aynı. ve darbe yapılan arap ülkelerine bibakın çoğu ehli sünnen İHVAN . abd ve israil iranı vururuz vurucam vuramadımla çok güçlü demeye getirip dahada palazlandırıyor.
    Cevapla
  • Wolverone 4 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki 150 bunlarin adamiymis
    Cevapla
  • Deli 4 yıl önce Şikayet Et
    insan olmayan bir yere vursaydın sende. Yalancı korkaklar
    Cevapla
  • oguzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    abd nin kendi yiyeceği lokma değil iran. hele hele İsrail'i hic karistirmaz bu ise. Nato yu kullanarak yapmaya kalkar bu isi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı