O rapor skandalı ortaya çıkardı! PKK Almanya'da...

Avrupa Polis Teşkilatı (Europol), terör örgütü PKK'nın, Almanya'daki Türk kurumlarına, camilere ve dükkanlarına yönelik işlediği suç sayısında ciddi artış olduğunu bildirdi.

O rapor skandalı ortaya çıkardı! PKK Almanya'da...
O rapor skandalı ortaya çıkardı! PKK Almanya'da...
GİRİŞ 27.06.2019 18:19 GÜNCELLEME 27.06.2019 18:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Europol'ün internet sitesinde "Avrupa Birliği (AB) Terörizm Durumu ve Trendi 2019 Raporu" açıklandı. Raporda, "Almanya'da Türk kurumları, camileri ve dükkanlarına karşı suç sayısında önemli bir artış oldu." ifadesi yer aldı.

 

AŞIRI SOL İLE PKK İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE

Almanya'daki saldırıların, Türkiye'nin 2018'de yürüttüğü Afrin harekatına karşı bir intikam eylemi olarak nitelendirilen raporda, aşırı sol gruplar ile PKK iş birliğine dikkat çekildi.

 

Raporda, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde aşırı solcu gruplar ile PKK terör örgütü arasındaki bağın ve dayanışmanın güçlendiği ifade edilerek aşırı solcu grupların PKK terör örgütünün yaptığı eylemlere katılarak destek verdikleri kaydedildi.

AVRUPA'DA PKK TERÖR ÖRGÜTÜNE PARA TOPLANIYOR

Avrupa'daki PKK üyeleri ve sempatizanlarının yıllık fon kampanyası ile üyelik aidatları topladığı ve yayın sattığı vurgulanan raporda, PKK'nın, Kürt işletme sahiplerinden zorbalıkla para topladığına işaret edildi. Bu bağlamda, Belçika mahkemesinin geçen yıl 4 kişiyi mahkum ettiği aktarıldı.

Raporda PKK terör örgütünün, Suriye'deki uzantılarına lojistik ve finansal destek sağladığı da belirtildi.

Ayrıca raporda PKK üyelerinin örgütlü suçlar, uyuşturucu kaçakçılığı ve ticareti, göçmen kaçakçılığı ve kara para aklama suçlarına karıştığı vurgulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • tayar23 4 yıl önce Şikayet Et
    orda toplamak daha zor adamlar turkiyede chp hdp ve iyi parti adi altinda topluyor
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar biliniyor almanin sagcisi solcusu poliside pkk yi destekleyor hepsi türk düsmani Türkiye li vatandas hep mahdur hep ayni hilaye süpheliler bulunamadi diyor geciyorlar alman gizli istihbarati dönercileri ve sivil halki öldürüryor veya ortadan kaybediyor doctorlar türklerin karacigerini akcigerini yarisini kesiyor neymis hastaymis ölen kalp krizi geciren artti son zamanlar yok böbbrekleri calismamis iltap kaplamis ölmüs yok kansermis cünkü sosyal kasalara yük olmasin emekli kasasina yük olmasin diye temizliyorlar almanlar 80 ve 90 yasini görüyor ölmüyor türkler 60 kadar temizleniyor
    Cevapla
  • Hatice. 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğünlerde kasa açıyorlarmış. Geline Damada ve örgüt kasasına para atılıyormuş. Dernek diyorlarmış anons ederken de..
    Cevapla
  • Mahoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet dogru tespitde birde önlem alsaniz.
    Cevapla
  • Baban 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya bu bütün olanlara bilerek göz yumuyor. Yani suç ortağı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu