'Erdoğan bana NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söyledi'

Rusya Liberal Demokrat Partisi (LPDR) lideri Vladimir Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıkları görüşme sırasında NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söylediğini ileri sürdü.

'Erdoğan bana NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söyledi'
'Erdoğan bana NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söyledi'
GİRİŞ 16.07.2019 13:51 GÜNCELLEME 16.07.2019 13:51
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Telegram’da açıklama yapan Jirinovski "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la iki kez görüştüm. Bana bizzat Türkiye'nin NATO'dan çıkmaya hazır olduğunu söyledi. AB üyesi olmak istiyorlar, ancak kabul edilmiyorlar. Talepleri birbiri ardına yerine getiriyorlar ancak alınmıyorlar. NATO'ya ise ilk kabul edilenlerden oldular, zira bulundukları bölge Rusya'ya karşı eylemler için uygun" ifadelerini kullandı.

Vladimir Jirinovski, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelecekte Belarus ve Gürcistan'la olandan daha iyi hale gelebileceğini ifade etti.

YORUMLAR 23
  • esas 4 yıl önce Şikayet Et
    NATO dan çıkmanın avantajları 1- darbe yapmak için ve içine girmek için faaliyetleri kısıtlanır . 2- Üsler ve radarlar kalkınca toprakların dünya savaşında bombalanmaz. 3- NATO ya sürekli ödediğimiz paraları savunmada kullanırız. 4- NATO bize sömürgesi gibi davranamaz. Dezavantajları: 1- Bizi heran terörist devlet ilan edebilir. ilişkiler iran gibi olabilir. 2- Teknoloji gelişiminde bilgi aktarımında yüksek sermayeli özel sektör ile muhatap olunmak zorunda kalınacak. İşten anlayan ve rüşvet yemeyen adamlar gerekecek. 3- Askeri yatırımlarımız maliyetlerimizde artma ve iyi yönetme sorunları çıkabilecek. NATO nun parçalanıyor görüntüsü NATO için iyi değil tabi.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato yu zaten kimse istemiyor neden olmasin ayrilmak en dogrusu
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    yok Türkiye herkesle iyi her taraftan faydalanmak istiyor bu propagandayi kimse yutmaz.
    Cevapla
  • Vedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, Ulu Hakan Abulhamid'in dış politikası da buydu.
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato ya üye tek müslüman ülke Türkiye
    Cevapla
  • Atakan 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni türkiyenin stratejisi ; Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Çok güzel ya. Önceleri biz düşünürdük hep napacaklar acaba diye. Şimdi onlar düşünüyor. Yaptırımmı tapsak f35 mi vermesek Akdenizden nasıl çıkarcaz. PYD ye ne kadar silah lazım ha girdiler ha girecekler. Vs. Vs. Off ven yazarken yoruldum ya adamlar hangi birini düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulaması kapıda!